• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink

19.08.2021

19:00

LANE GUTOVIĆ PRIKLJUČEN NA RESPIRATOR! Glumcu se stanje naglo pogoršalo!

Beta

Kultura

LANE GUTOVIĆ PRIKLJUČEN NA RESPIRATOR! Glumcu se stanje naglo pogoršalo!

Podeli vest

Milanu Lanetu Gutoviću se stanje naglo pogoršalo, pa kako prenose domaći mediji glumac je priključen na respirator

Glumac je danas hitno priključen na respirator, a do jutros je bio u stabilnom stanju i primao je kiseonik preko posebnog aparata (hay flou maska HFNC).

Foto: Printscreen You Tube

Lane Gutović

Doajen našeg glumišta nije bio životno ugrožen kad je primljen u bolnicu, ali je, kako se navoodi, prema rečima lekara, bolest takva, da svakog trenutka može da dođe do negativnih promena.

Podsetimo, glumac se juče kratko oglasio iz bolnice za pa samo sa nadom prokomentarisao: “Valjda ću biti bolje”.

Foto: Printscreen You Tube

Lane Gutović

Prema saznanjima, Gutović se danima pre nego što je primljen u bolnicu osećao loše i tada je već bio na pregledu u ovoj klinici, ali zbog drugih većih zdravstvenih tegoba.

Kada je primljen na VMA glumac je imao probleme sa disanjem, ali su svi testovi pokazali da nema kovid. Ipak, njemu je tada urađen i hitan skener, a priključen je i na kiseonik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

U ovih zadnjih godinu danas otislo je mnogo, mozda i previse poznatih licnosti koji su tek zakoracili u sedamdesete godine zivota. Jeste ostisli su i mnogi nepozanti ali za njih nismo nista saznali osim njihovih najblizih. Da li to moze znaciti da ubuduce ljudski vjek nece trajati duze od sedamdesetak godina, s obzirom da sve ovo sto se desava oko nas je povezano sa strepnjom da se sve dogadja radi smanjenja populacije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija