• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

01.09.2021

13:09

ŠENG-ČI UNOSI NOVU ENERGIJU U MARVELOV SVET- U BIOSKOPIMA OD 2. SEPTEMBRA

Promo

Kultura

ŠENG-ČI UNOSI NOVU ENERGIJU U MARVELOV SVET- U BIOSKOPIMA OD 2. SEPTEMBRA

Podeli vest

Suočite se sa svojom prošlošću, prihvatite svoju sudbinu

Spremite se za akcijom nabijenu priču sa spektakularnim koreografijama borilačkih veština i kadrovima koji oduzimaju dah kombinujući stvaran i mističan svet koji nam razotkriva istinu koja stoji iza orgnizacije „Deset prstenova“, nju smo prvi put imali prilike da vidimo u filmu „Ajronmen“. Kakvo će osveženje doneti i u Marvelov univerzum i u naše bioskope novi superherojski film „ŠENG-ČI I LEGENDA O DESET PRSTENOVA“, saznajte, jer s nestrpljenjem uplovljavamo u četvrtu fazu Marvelovog univerzuma.

Zanimljiva trivija u vezi sa filmom je da je sam glavnim glumac Simu Liu kada ja načuo da će se snimati film o Šeng-Čiju „tvitovao“ Marvelu pitanje – Kada počinjemo sa snimanjem filma? Želeći na taj način da im stavi do znanja da je više nego zainteresovan da ponese ulogu majstora borilačkih veština. Ispostavilo se da je hrabrim potezom uspeo da se dočepa uloge i na taj način doprinese raznolikosti superherojskog univerzuma.

Najnoviji Marvelov film je poseban iz najmanje dva razloga: prvi je to što naš novi junak ne poseduje moći koje nisu sa ovog sveta, već majstorski kombinuje veštine kung-fua i taj-čija te je na taj način svojevrsna oda kineskoj kulturi - tradiciji i nasleđu. Drugi razlog je što se ovim filmom obogaćuje opus filmova „jakih momaka“ jer se u središte radnje stavljaju ne samo različiti etniciteti, već se i sama radnja višeokreće duhovnim momentima, iako akcionih scena, svakako, ne manjka.

Glavna uloga pripala je Kanađaninu kineskog porekla Simu Liu koji je do sada publici poznat bio po seriji koja je rimejk poznatog filma „Oteta“ (Taken). Ovaj tridesetdvogodišnjak je rođen za ulogu Šeng-Čija i praktično ju je sam sebi dodelio.

„Sećam se koliko sam bio uzbuđen kada sam pročitao scenario. Destin je uradio sjajan posao, jer dok sam čitao scenario zaplakao sam. Svašta se tu skupilo, tu je posebna veza između Šeng Čija i njegove porodice. Zapravo, ovo jeste film o porodici. Plakao sam zato što azijatski superheroj radi superherojske stvari i spašava svet. To je bio iskreno, otrežnjujuć momenat za mene kao fana, kao glumca i kao Azijata“, ponosno je istakao najnoviji heroj četvrte faze Marvelovog univerzuma Simu Liu.

U filmu je gotovo celokupna postava kineskih korena, te se među članove tajne organizacije „Deset prstenova“ i porodice Šeng-Čija mogu ubrojati i : Awkwafina u ulozi Kejti, Meng’er Zhang glumi Šajlin kao i  Tony Chiu-Wai Leung kao Venvu, mračni otac Šeng-Čija.

Film „Šeng-Či i legenda o deset prstenova“ će se od 2. septembra naći u bioskopima širom Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija