• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

05.09.2021

19:15

TO JE NAJDIVNIJA STVAR KOJA MI SE DESILA U ŽIVOTU! Čuveni Bojsi iz "Mućki" oduševljen što ga u Srbiji slave kao heroja!

Kultura

TO JE NAJDIVNIJA STVAR KOJA MI SE DESILA U ŽIVOTU! Čuveni Bojsi iz "Mućki" oduševljen što ga u Srbiji slave kao heroja!

Podeli vest

Džon Čalis, poznatiji kao Bojsi iz "Mućki" i osvedočeni ljubitelj naše zemlje je na Tviteru objavio skrinšot teksta pod naslovom "Bojsi u Srbiji slave kao heroja"

- Cushty! - napisao je na Tviteru što u londonskom kokni izgovoru znači "odlično".

 

 

Naime, on je dobio počasno državljanstvo naše zemlje, a početkom meseca se sreo i sa našom ambasadorkom u Velikoj Britaniji tim povodom.

- Zapanjen sam. To je najdivnija stvar koja mi se desila u životu - rekao je oduševljeni Džon.

 

 

Glumac ne krije da voli Srbiju i da na društvenim mrežama često pominje naš narod u pozitivnom svetlu. Od dokumentarca koji je uradio o fenomenu serije Mućke u Srbiji do navijanja za Uraganke na Pesmi Evrovizije do odgovora Elizabet Olsen kada je napala Srbiju. Čak radi i na promociji naše zemlje.

Da podsetimo, čuveni Džon Čalis, zvezda serije "Mućke" koji je glumio Bojsija, nekoliko puta je dolazio u posetu u Beograd i veoma je vezan za prestonicu Srbije, gde je uvek bio dočekan kao velika zvezda. Inače, Britanac je u Srbiji snimao dokumentarac upravo o fenomenu serije "Mućke" i njegovom liku, koji je proslavio Srbiju u Velikoj Britaniji.

 

 

- Osećao sam se kao pop zvezda, bilo je izvanredno. Stalno su me pitali gde je Marlin - rekao je tada Džon o svom iskustvu tokom boravka u Srbiji i otkrio da su u stvari likovi Del Boj i Bojsi veoma slični Srbima, koji su veliki trgovci i žele, baš kao i njih dvojica u seriji, što pre i što jednostavnije da postanu milioneri i da je serija baš zbog toga veoma popularna - pričao je slavni glumac o svojim iskustvima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija