• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

07.09.2021

08:15

BAĆA: ŽENE ME MUVAJU, A ZNAJU DA SAM OŽENJEN! Miodrag Radonjić otkrio šta nas očekuje u JUŽNOM VETRU 2!

Kultura

BAĆA: ŽENE ME MUVAJU, A ZNAJU DA SAM OŽENJEN! Miodrag Radonjić otkrio šta nas očekuje u JUŽNOM VETRU 2!

Podeli vest

Miodrag Radonjić kaže da ga žene muvaju iako znaju da je u braku sa Milicom Mikić, s kojom ima sina Savu.

Čuveni Baća iz "Južnog vetra" otkriva za Informer šta očekuje publiku u drugom delu popularnog trilera, zbog kritike kog starijeg kolege je postao bolji glumac, na koji način mu prilaze devojke...



- Žene mi se udvaraju na razne načine. Na primer, napišu svoj broj telefona na paklici cigareta i ponude me tako da vidim njihov broj. Očigledno je da su danas žene agresivnije i prve prilaze muškarcima! 

Da li si u privatnom životu ženskaroš kao što je Baća?

- Ne! Za razliku od njega, ja volim čvrstu i stabilnu vezu. Često menjanje partnera ne može da zadovolji moje ljubavne potrebe.

Uskoro u bioskope stiže "Južni vetar 2". Šta publika može da očekuje od tvog lika?

- Baća se u drugom delu trudi da malo opusti emocionalne i dramske trenutke, da bi publika "prodisala" i nastavila dalje da prati radnju. U filmu nije bilo previše prostora da se razvija moj lik, jer je radnja smeštena u pet, šest dana. Ali, zato će se u drugoj sezoni serije moj lik ozbiljno razviti... 

Na kom projektu sada radiš?

- Pripremam film u kom ću igrati glavnu ulogu i biti koproducent, ali ne smem još ništa da otkrivam. Želeo bih i da predstava "Audijencija", koju smo uradili Nikola Rakočević i ja, konačno dobije beogradsku premijeru.



Da li prihvataš savete starijih kolega?

- Naravno, Aleksandar Berček mi je mnogo pomogao na snimanju serije "Čizmaši". Kolege i ja smo igrali mlade regrute, a Berček našeg komandanta u koga smo svi gledali kao u Boga. U jednoj sceni je trebalo da mu priđemo, a on se okrenuo prema reditelju Dejanu Zečeviću i rekao: "Ko su ovi? Jesu li to neki glumci? Kao neke babe su"! Onda se i nama obratio: "Jeste li vi vojnici? Šta ste, bre, vi?!" Tada sam shvatio da smo imali opušten, "ulični" stav kao da smo pošli u šetnju, a igrali smo vojnike koji moraju da budu čvrsti. Odmah mi je bilo jasno šta je hteo da kaže. Čak i ako igraš sporednu ulogu, moraš da daš svoj maksimum. Otad ozbiljnije shvatam svoj posao.

Želim još dece

Prošle godine si dobio sina Savu. Planirate li ti i Milica još dece?

- Ne planiram ništa, ali bih voleo da imam još dece!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija