• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

03.10.2021

20:27

TIKA STANIĆ SE OGLASIO NAKON VESTI DA SE RAZVODI! Glumac progovorio o SVEMU - evo šta je ISTINA!

Kultura

TIKA STANIĆ SE OGLASIO NAKON VESTI DA SE RAZVODI! Glumac progovorio o SVEMU - evo šta je ISTINA!

Podeli vest

Nedavno se u medijima pojavila vest da se Tihomir Tika Stanić razvodi od supruge Jelene, a glumac se sada tim povodom oglasio i dematovao navode.

- To nema veze sa životom. Nikakve. Gluposti, ne razvodim se. Baš neko želi da mi uništi dan takvim izmišljenim pričama - rekao je Tika Stanić.

Podsećamo, Tihomir Stanić sa Jelenom ima ćerku Sofiju, a pre sadašnje izabranice već je bio u jednom braku, o čemu je pre nekoliko meseci govorio.

- Moj brak pre ovog nije bio neuspešan. Bio je uspešan, samo je trajao deset godina. Jako je uspešan bio, i sad sam u jako dobrim odnosima sa bivšom ženom. I posle sam išao u Belgiju. Desilo se tako da se završio taj brak. Upoznao sam Sofijinu majku, pa sam se zaljubio, zato je taj brak prekinut - rekao je Tika početkom ove godine u emisiji "Šok tok", spomenuvši i ćerku Sofiju, dok pored nje ima i naslednicu Milenu.

- Jelena, moja sadašnja partnerka, neće da se uda za mene. Nedavno sam je ponovo zaprosio, odbila je. Upoznali smo se na aerodromu. Postoji i snimak čak kad je upoznajem! Rekli su mi: "Vidi, kako je lepa devojka", i ja priđem. Neko iz ekipe koja je bila sa mnom je snimio to, imam i dan danas to - rekao je glumac tada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija