• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hello/informer.rs

05.10.2021

15:26

ULOGA BEBANA U PORODIČNOM BLAGU MU BILA ODKOČNA DASKA! Preselio se na SPLAV, iza sebe ima TEŠKU ŽIVOTNU PRIČU, a danas se bavi OVIM POSLOM!

Kultura

ULOGA BEBANA U PORODIČNOM BLAGU MU BILA ODKOČNA DASKA! Preselio se na SPLAV, iza sebe ima TEŠKU ŽIVOTNU PRIČU, a danas se bavi OVIM POSLOM!

Podeli vest

Vukašina Markovića javnost najviše pamti po ulozi Bebana u kultnoj seriji "Porodično blago", ostvario je zapaženi uspeh na muzičkoj sceni sa bendom "irieFM", što ga je učinilo još prepoznatljivijim.

Ipak, Vukašin se drži podalje od medija, te tako veoma retko odgovara na intimna pitanja, ali je, tokom jednog intervjua, govoreći o svojoj strasti prema motorima, otkrio jedan dosad javnosti nepoznat detalj o svom odrastanju i porodici uopšte.

- Još kao mali sam maštao o motoru, ali se otac tome protivio. Imao je nekoliko teških saobraćajnih nesreća, a posle jedne je ostao invalid. Zato mi nije dozvoljavao da nabavim motor - rekao je on i dodao:

Foto: Informer

Vukašin Marković

- Tek kasnije, sa 24-25, kada sam se odvojio od kuće, moj prvi akt samostalnosti je bila kupovina motora. Imao sam svest o svemu, i, evo, već osam godina odgovorno vozim i uživam.

Vukašin se svakog proleća seli na splav u Beogradu, na kom živi sve do jeseni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija