• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2021

15:46

HAOS NA INTERNETU! Viktorija Bekam promenila IZGLED, a svi se pitaju SAMO JEDNO

Kultura

HAOS NA INTERNETU! Viktorija Bekam promenila IZGLED, a svi se pitaju SAMO JEDNO

Podeli vest

Modna kreatorka Viktorija Bekam gostovala je u šou programu "Dobro jutro Ameriko" i napravila potpunu pometnju svojim izgledom, jer su mnogi počeli da se pitaju šta je sa njenim ustima

Mnogi su se složili da Viktorijine usne izgledaju uvećano, pa se pitaju da li je nešto radila na sebi.

"Šta se ovo, pobogu, dogodilo s njenim licem" zapitao se jedan korisnik na Tviteru, a on je bio samo jedan od brojih obožavatelja i komentatora koji nisu mogli prikriti neprijatno iznenađenje. "Jako volim Viktoriju, ali grozno je ovo što je napravila s usnama", rekla je druga komentatorka.

U emisiji je govorila o braku sa Dejvidom Bekamom i istakla da smatra da je on čak i nakon 22 godine savršen muž i otac.

Međutim, ubrzo nakon gostovanja, društvene mreže su se usijale od fotografija njenih usana.

"Izgleda kao da ima alergijsku reakciju. Zašto ljudi sebi čine ovakve gluposti?", "Teško je prihvatiti savete za lepotu od osobe koja je od svog lica napravila - ovo!" -  samo su neki od komentara.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 2 godine

Bekamova vas je iznenadila i napravila haos zbog uvecanih usana? Neverovatno je da nikada nemate komentare na nase plasticne lutne i niste iznenadjeni. Uzmimo Cecu. Glava joj se povecala zbog naduvenosti jagodica,usana i neznam sta sve. Nikada niste pisali da ima ogromnu glavu a Bekamova vas je iznenadila usnama.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija