• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.10.2021

15:49

MIRKA VASILJEVIĆ PRIZNALA: SPREMNA SAM ZA PETO DETE! Glumica se nedavno porodila, a sada je otkrila ovo!

Printscreen You Tube

Kultura

MIRKA VASILJEVIĆ PRIZNALA: SPREMNA SAM ZA PETO DETE! Glumica se nedavno porodila, a sada je otkrila ovo!

Podeli vest

Glumica Mirka Vasiljević nedavno se porodila po četvrti put, a sada se sa Kipra uživo uključila u emisiju "Premijera - Vikend specijal".

Mirka se na samom početku, oprostila se od pokojnog kolege Nenada Nenadovića:

Foto: youtube/balkanskom ulicom

Mirka Vasiljević

- Malo sam se rastužila jer Nenad Nenadović je neko uz koga sam ja odrasla, i bio je sastavni deo početka moje karijere. Jako mi je žao što tako veliki ljudi više nisu sa nama, ali živeće uvek u našim srcima - počinje Mirka, a onda otkrila da je spremna i za peto dete:

- U najmanju ruku sam spremna za peto dete, ako ne i nešto više. Navikla sam na te šale na moj račun. U formu sam morala da se vratim prvenstveno zbog obaveza koje imam zbog svoje dece. Nisam imala luksuz da kažem tek sam se porodila, već sam odmah upala u mašinu kako bi mi kao porodica nastavili da funkcionišemo kako treba - kaža Vasiljevićeva.

Foto: Printscreen You Tube

Mirka Vasiljević

- Na Kipru je situacija pod kontrolom što se tiče korone. Najosnovnije mere su prisutne već nekih godinu dana, u tom nekom smislu mere koje imaju, jako poštuju. Ja sam u bolnicu ušla u petak, a već u subotu sam je napustila. Prirodno sam se porodila, beba je bila u redu, i ja sam bila u redu - zaključila je Mirka Vasiljević u pomenutoj emisiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mile

pre 2 godine

Svaka cast mirka, da zene idu tvojim stopama srba bi bilo 10 miliona i bili bi nacija za respekt

Nina

pre 2 godine

Cestitke Mirki i nevencanom suprugu. Svaka cast pogotovo sto ce te imati jos dece.

Ana

pre 2 godine

Super,puno jos dece vam zelim.Blagosloveni da ste!

Arhangel

pre 2 godine

Sestro pa skupi malo te noge. Ne moraš stalno da ih držiš raširene. Sačuvaj me bože i sakloni. PS Ipak neka ste živi i zdravi.

Melbourne

pre 2 godine

Vasiljević Savić vi ste ponos Srbije, svakako primer kako ojačati Srbadiju.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija