• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M.

21.10.2021

08:25

EKSKLUZIVNO! SLAVNI GLUMAC PRIŠAO NAŠOJ REPORTERKI! Džoni Dep 'žickao' cigaru od novinarke Informera!

Tanjug/Jadranka Ilić

Kultura

EKSKLUZIVNO! SLAVNI GLUMAC PRIŠAO NAŠOJ REPORTERKI! Džoni Dep 'žickao' cigaru od novinarke Informera!

Podeli vest

Holivudski glumac Džoni Dep toliko je neposredan da je tokom boravka u Beogradu prišao našoj novinarki i "žickao" joj cigaretu!

Dep je tokom svečanosti, koja je u njegovu čast organizovana u zgradi "Geozavoda", nakratko uspeo da "pobegne" od svojih telohranitelja. Gotovo filmska scena dogodila se u hodniku, kad je "naleteo" na ekipu Informera...

"Imaš li jednu cigaretu", bilo je prvo što mi je Dep rekao - ispričala nam je naša novinarka.

Biković: Dep je zaljubljen u Srbiju

Dep pozamljuje glas u animiranom serijalu "Pafini", koji radi producentska kuća Miloša Bikovića "Arhangel studio" zajedno sa italijanskom kućom "Jervolino studios". Biković za Informer kaže da ga je holivudski glumac oduševio.

- Upoznao sam ga tek sada, kada je došao u Srbiju, jer se saradnja odvija preko zajedničkih partnera. On je vrlo prijatan i neverovatno skroman. Zaista je zaljubljen u Srbiju. Njegov dolazak je od velikog značaja za našu kulturu. Moguće je da ću sa Depom sarađivati i dalje... On govori srpski, pričali smo i na engleskom i na srpskom - kaže Biković, a na naše pitanje da li će Dep glumiti i u "Južnom vetru 2", odgovara:

- Zasad se neće pojaviti u "Južnom vetru"... Nisam ga pitao da li je gledao taj film, jer se znamo tek jedan dan.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Džoni Dep

Shvativši da sam nepušač, cigaretu je na kraju dobio od hostese. Povukao je dim, a na moje pitanje zašto je u hodniku, a ne u sali, gde su se baš zbog njega okupili brojni glumci i političari, odgovorio je:

- Ne volim zvanične stvari i gužvu, malo mi je dosadno... Ovde mi je okej. Evo, glumiću recepcionera. Želiš li sobu? Za lepe žene soba je gratis!

Zna i da psuje

Ne skidajući zavodljivi osmeh, Džoni je nastavio da mi "otvara dušu".

- Uh, pije mi se šljiva... - izgovorio je na srpskom jeziku i otkrio da, pored "šljive", zna na srpskom da kaže "dobro veče", "jebiga" i "sve je to pi*kin dim". Emir Kusturica ga je naučio da psuje, priznaje mi.

Foto: printscreen instagram

Džoni Dep i novinarka Informera

 

Onda mi se požalio na piće koje su mu u Srbiji poslužili.

- Ovde su mi dali šampanjac, a ja to mogu svaki dan da pijem i nije mi zanimljivo. Više volim šljivu. Mada, da su me ponudili time, bio bih "gotov" za deset minuta - priznao mi je, a onda je dodao da nije oduševljen samo srpskom rakijom već i devojkama.

Anđelka: Dep je baš simpatičan

Na prijemu u čast Džonija Depa bili su premijerka Ana Brnabić, glumci Sloboda Mićalović, Vuk Kostić, Miodrag Radonjić, Anja Alač, Anđelka Prpić...

- Prvi put sam sada videla Depa i vrlo je simpatičan. Volela bih da glumim sa njim. Baš je dobar u svom poslu - kaže Anđelka.

- Žene su vam prelepe, dolaziću češće! - obećao je slavni glumac, koji je rado pristao da snimimo selfi.

- Moraćemo da koristimo filtere, nisam se baš doterala... - zamolila sam Džonija, koji je to nerado prihvatio:

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Džoni Dep i Miloš Biković

- Okej, mada ti filteri žene čine lepim, a muškarce ružnim...

Suprotnost Holivudu

Čim smo "opalili selfi", obezbeđenje je primetilo da se Džoni "krije" u hodniku i zamolilo ga da se vrati u salu, gde se održavao gala koktel. Namignuo mi je, pa se vratio na prijem.

Tamo je glumac pričao da je došao u Srbiju da bi promovisao "Pafini", prvi animirani serijal proizveden u Srbiji, i to u produkciji Miloša Bikovića!

- Na osnovu onoga što sam video, nemam sumnje da ćete dovesti još umetnika, reditelja i animatora da rade u Srbiji. Vi ste savršena suprotnost Holivudu - rekao je Dep, koji je za takvo zapažanje nagrađen burnim aplauzom.
 

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Džoni Dep

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VESNA

pre 2 godine

Jao, meni je on presladak. Svi smo svojevremeno bili oduševljeni kada ga je Kusturica "uzeo pod svoje". Mora da su se ludo provodili. Prosto ne mogu da verujem da je to isti lik koji je osuđen za zlostavljanje bivše supruge Amber Herd! Šta da se radi, neke osobe jednostavno izazivaju i na videlo izvlače ono najgore u nama.

Bojan

pre 2 godine

Andjelka bas si skromna stvarno. A izjavu koju si dala, lupila si pa ostala na mestu "Dzoni je dobar u svom poslu". On je Hollywood-ski superstar a ti si sebi dala za pravo da ga spustas na svoj nivo. Ja ne verujem sta sam procitao i da je to izjava jedne glumice !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20