• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

24.10.2021

14:33

Nije mu ostao dužan! Tviteraš hteo da ponizi Miloša Bikovića, glumac ga odgovorom vratio na fabričko podešavanje! /FOTO/

Tanjug/Jadranka Ilić

Kultura

Nije mu ostao dužan! Tviteraš hteo da ponizi Miloša Bikovića, glumac ga odgovorom vratio na fabričko podešavanje! /FOTO/

Podeli vest

Glumac Miloš Biković nasmejao je sve do suza svojim duhovitim odgovorom jednom korisniku društvene mreže.

Ipak, jedanom korisniku Tvitera se učinilo da mu glumac "iskače iz frižidera", te je rešio je da se našali na račun Bikovićevog angažmana, a Miloš mu je vrlo brzo odgovorio:

Ovaj Miloš Biković još samo kod mene kući nije došao da glumi moje roditelje i sestru - napisao je tviterašna, na šta je glumac odgovorio u šaljivom maniru:

Foto: printscreen Twitter

Prepiska na tviteru koja je nasmejala sve

- Gde živiš?

Čini se da je ova prepiska i Bikoviću bila simpatična, pa je odlučio da je podeli na svom Instagram profilu.

Foto: printscreen instagram/bikovic

Miloš Biković

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milena

pre 2 godine

Sergej je upravu ovaj mali poludeo nacisto! Otima krade laze

Miroslav

pre 2 godine

Ma nema nas u svet, cim nekom krene kako treba, eto ga najgori! Sto, sta fali Bikovicu, momak mlad, uspesan, ne mesa se u politiku, sa druge strane Trifunovic, i on je imao svojih 5 minuta po Americi.....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija