• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

26.10.2021

20:56

MILOŠ BIKOVIĆ PREPRIČAO TRAGEDIJU SA SNIMANJA: Puška mu je otkinula prst... Evo šta se desilo!

Kultura

MILOŠ BIKOVIĆ PREPRIČAO TRAGEDIJU SA SNIMANJA: Puška mu je otkinula prst... Evo šta se desilo!

Podeli vest

Cela planeta danima bruji o tragediji koja se dogodila na snimanju filma "Rđa", kada je glumac Alek Boldvin usmrtio snimateljku Halinu Hačins, ne znajući da je u pištolju koji je koristio bojeva municija.

Sada se na tu temu oglasio i popularni glumac Miloš Biković koji je prepričao jednu tragediju sa snimanja:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Miloš Biković

- Nikada se bojeva municija ne koristi na snimanju, ne postoji jednostavno razloga za to. Mene su učili da pre takvih scena sam proverim pištolj, okvir, cev... Nažalost svašta se dešava na snimanju. Jednom našem oružaru, čoveku koji je proveravao oružje za nas desilo se da mu puška otkine prst jer nije bila pripremljena. Da je otišla u ruke nekom drugom, to bi bio propust oružara, ali se to desilo njemu - izjavio je Miloš Biković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija