• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

28.10.2021

07:45

MIRKA VASILJEVIĆ: PORODILA SAM SE ZA 20 MINUTA! Glumica je nedavno na svet donela ćerkicu, a sada je otkrila sve detalje! Evo kada stižu u Srbiju!

Insajder/Darko Cvetanović

Kultura

MIRKA VASILJEVIĆ: PORODILA SAM SE ZA 20 MINUTA! Glumica je nedavno na svet donela ćerkicu, a sada je otkrila sve detalje! Evo kada stižu u Srbiju!

Podeli vest

Mirka Vasiljević (31) kaže da se porodila za samo 20 minuta!

Glumica, koja je 1. oktobra na Kipru rodila ćerkicu Aniku, priča da je samo 24 sata nakon četvrtog porođaja bila kod kuće, gde su je sačekala deca Mihajlo, Andrej i Adrijana i muž Vujadin Savić.

Foto: Novak Đurović

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

- Porodila sam se u petak za 20 minuta, a već u subotu ujutru izašla sam iz bolnice. Tako da sam u porodilištu bila manje od 24 sata, maltene sam se samo prošetala kroz bolnicu - kaže Mirka i dodaje da joj je bilo važno da što pre napusti porodilište, jer je čak i u tim momentima razmišljala o obavezama:

- Kod kuće me je čekalo troje dece, a Vujadin je u tu subotu morao da ide u karantin pred utakmicu. Zbog toga mi je odgovaralo da beba i ja što pre dođemo kući.

Mirka uživa sa porodicom na Kipru, a beba je, kako kaže, već videla more:

- Ovde je i dalje toplo. Beba je već bila na plaži nekoliko puta, a nema ni mesec dana. U decembru dolazimo u Srbiju, pošto će tada deca biti na dužem raspustu.

Foto: Darko Cvetanović

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Mirkin izgled posle četvrtog porođaja izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, jer je liniju vratila za kratko vreme. Ona objašnjava da ni ne zna koliko se ugojila dok je bila u drugom stanju, jer kod kuće nema vagu.

- Ni u jednoj trudnoći nisam mnogo jela. Hranim se zdravo i u umerenim količinama, tako održavam kilažu. Nisam opterećena kilažom, ali sam generalno disciplinovana za sve u životu. Ne znam koliko sada imam kilograma, jer kod kuće nemam vagu - završava priču glumica.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 2 godine

Treba da pripazi kod petog, izleteće k'o metak.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija