• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

29.10.2021

10:48

PORODIČNA SERIJA KOJA POČINJE – RAZVODOM! „Neke bolje ljude“ gledaćete od večeras svakog petka u 21 čas, a evo šta su glavni glumci otkrili o likovima!

Promo

Kultura

PORODIČNA SERIJA KOJA POČINJE – RAZVODOM! „Neke bolje ljude“ gledaćete od večeras svakog petka u 21 čas, a evo šta su glavni glumci otkrili o likovima!

Podeli vest

Topla porodična serija „Neki bolji ljudi“, priča o borbama sa kojima se svakodnevno suočava svaka prosečna porodica u Srbiji, počinje sa emitovanjem večeras u 21 čas, a gledaoci će u avanturama porodice Urošević-Graovac uživati svakog petka u ovom terminu

U glavnim ulogama su Milena Vasić, Milovan Filipović, Nebojša Ljubišić, Gordana Đurđević, Žarko Stepanov i mnogi drugi, dok režiju potpisuje majstor sitkoma, Slobodan Šuljagić.

Foto: Promo

Tri generacije pod jednim krovom, u komšijskim stanovima, predstavljaju idealan teren za sukobe generacija i sistema vrednosti, ali i fini humor, po kom je Slobodan Šuljagić prepoznatljiv, a koji će biti dominantan i u seriji „Neki bolji ljudi“. Glumačku ekipu predvode Milena Vasić i Milovan Filipović, koji igraju bračni par Mariju i Dragana, a priča ove serije počinje – razvodom. Diplomirani biolog, pesnik u duši, poslednjih 10 godina nezaposlen, odnosno zaposlen u sopstvenoj kući kao domaćica – tako je Dragan opisan u scenariju, a Milovan kaže da je njegov lik sve, samo ne stereotip.

  • U Draganu dobijamo jednog ne baš tako prosečnog Srbina, koji je kao i svi ostali u nekim problemima, ali vremenom nauči sa time da se bori. Njegova borba obiluje ljubavlju prema porodici i prijateljima, ali okolnosti dosta rade protiv njega – rekao je Milovan.

Sa druge strane, njegova žena Marija zaposlena je u marketinškoj agenciji i dominantna je u poslu, ali i braku. Tako samostalna i uspešna, Marija odlučuje da se razvede od Dragana koji je zadovoljan statusom domaćice u kući, a Milena Vasić otkrila nam je šta joj je najveća nedoumica u vezi sa Marijinim likom. 

Foto: Promo

Neki bolji ljudi
  • Imala sam izjavu na setu: uopšte mi nije jasno zašto je Marija ostavila ovog čoveka. On gaji biljke, kuva ručak, stalno je sa decom u kući, i uopšte mi nije jasno šta je ona želela od života i zašto je bila nezadovoljna takvim muškarcem – priznala je Mlena.

Dodatne turbulencije u život porodice Urošević unose Marijini roditelji, Đuro i Joka, kada im postanu prve komšije, a tu je i njihovo troje dece, pripadnici generacije Z, sa kojima ne mogu da pronađu zajednički jezik. 

Pored glavne postave koju čine Milena, Milovan, Nebojša Ljubišić, Gordana Đurđević, Nikola Stanković, Jovana Milovanović i Uroš Drobac, kroz 66 epizoda će proći više od 100 glumaca koji će doprineti dinamici ove serije. 

Foto: Promo

Kako će se naši junaci nositi sa životnim problemima i da li će posle svega postati neki bolji ljudi, saznaćete od večeras u 21 čas, kada na TV Pink počinje emitovanje serije „Neki bolji ljudi“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTV PINK (@rtvpink)

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija