• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

02.11.2021

10:14

Slika sa venčanja Nebojše Glogovca koju je malo ko video! Udovica pokojnog glumca objavila uspomenu, emotivnim rečima je mnoge rastužila! /FOTO/

Kultura

Slika sa venčanja Nebojše Glogovca koju je malo ko video! Udovica pokojnog glumca objavila uspomenu, emotivnim rečima je mnoge rastužila! /FOTO/

Podeli vest

Milica je bila velika ljubav Nebojše Glogovca, a posle njegove smrti, ostala je u veoma tužna što najbolje dokazuje poruka koju je ostavila na svom Instagram profilu.

Supruga Nebojše Glogovca koji je preminuo 9. februara 2018. u 48. godini, otkrila je kako se nosi sa tugom zbog emocionalnog gubitka.

Milica je 2019. na svom Instagram nalogu objavila fotografiju sa njihovog venčanja i na taj način raznežila njihove pratioce.

 

 

Da podsetimo, Nebojša Glogovac preminuo je 9. februara 2018. godine, nakon borbe sa opakom bolešću. Glumac je rođen u Trebinju, a o tome kako je postao glumac govorio je jednom za domaće medije.

- Nikad nisam znao da ću biti glumac, niti sam imao pojma šta je to glumac. Što bi rekli klinci, nisam se ložio na to. Ložio sam se na fudbal, na devojke, na sport. Bio sam odličan đak, ali to mi je bilo više onako, usput, lako. Dobro sam pisao, al' nisam bio naročito vredan. Više me zanimalo zezanje. Gluma je, ajd', možda bismo mogli reći, kad računam iz ove, sasvim naknadne perspektive, počela sa četiri godine, kad sam recitovao na Svetog Savu i kad sam se kao konj drao iz petnih žila jer su mi objasnili da to mora da se čuje. I svi su čuli. Pa su me one stare gospođe hvalile više nego ostalu decu. Valjda njih nisu čule. Ne znam, možda bismo mogli reći, tako je krenulo - rekao je glumac svojevremeno za domaće medije.

Foto: tanjug

Nebojša Glogovac

Glogovca publika pamti po ulogama u ostvarenjima "Spasitelj", "Munje", "Kad porastem biću Kengur", "Ranjena zemlja", "Klopka", "Nebeska udica" i drugim ostvarenjima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija