• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

03.11.2021

10:20

GLUMICA IMALA NEZGODU NA SNIMANJU FILMA "NEČISTA KRV - GREH PREDAKA"! Katarina: Ušinula sam se na konju!

TANJUG/ Sava Radovanović

Kultura

GLUMICA IMALA NEZGODU NA SNIMANJU FILMA "NEČISTA KRV - GREH PREDAKA"! Katarina: Ušinula sam se na konju!

Podeli vest

Katarina Radivojević se ušinula jašući konja na snimanju filma "Nečista krv - Greh predaka"

Glumica, koja u ovom ostvarenju reditelja Milutina Petrovića igra Conu, sestru glavnog junaka Hadži Trifuna (Dragan Bjelogrlić), priča za Hit da je zbog filma prvi put jahala konja.

- Pre snimanja filma imala sam nekoliko časova jahanja. Pre toga nikada nisam imala priliku da tako nešto probam. Već na početku snimanja ove drame radili smo scene sa konjima. Ušinula sam se kada je konj počeo brže da hoda! Morala sam da napravim pauzu od nekoliko dana da bih se oporavila. Hvala Bogu što nije bilo većih posledica - priča Katarina za Hit.

Anđela: Uloga Tašane bila planirana za drugu glumicu

Anđela Jovanović kaže da je morala da se bori za ulogu Tašane u filmu "Nečista krv - Greh predaka":

- Za ulogu sam morala krvavo da se izborim jer je bila ponuđena jednoj drugoj koleginici. Kada sam pročitala scenario, shvatila sam da je lik Tašane idealan za mene i onda je počela moja velika bitka. Išla sam nekoliko puta na kastinge i bila presrećna kad su mi rekli da je uloga moja!

Glumica kaže da osim jahanja nije imala dodatne pripreme za ulogu, jer je tokom karijere više puta igrala epohe, među kojima je i Zona Zamfirova u istoimenom filmu:

Moderna
Cona je preteča moderne žene i nosi svoj greh ne osvrćući se za sobom
Katarina Radivojević

- Zona je bila čedniji, čistiji lik. Ali i ona i Cona imaju tu vatrenost kojom plene muškarce. Cona je preteča moderne žene i nosi svoj greh ne osvrćući se iza sebe. Sa zadovoljstvom sam ušla u tu ulogu i donela je najbolji mogući način.

Reditelj Milutin Petrović otkrio je kako je odlučio da glavnu mušku ulogu dodeli Draganu Bjelogrliću.

- Pre godinu i po dana u Privrednoj komori Srbije održao se sastanak kinematografske branše, nas stotinak je bilo. Jedan deo mog mozga je učestvovao u raspravama, a drugi gledao Bjelu i mislio: "Bože, što me ovaj čovek podseća na nekog junaka iz nekog filma... Koji to film beše?" I odjednom mi sine. Pa gledam u Hadži Trifuna! Eto tako se Bjelin kasting odvijao u Privrednoj komori Srbije u Resavskoj ulici - ispričao je reditelj.

Foto: TANJUG/ Sava Radovanović

Katarina Radivojević

Pored Dragana Bjelogrlića i Katarine Radivojević, glavne uloge u filmu igraju i Anđela Jovanović, Nela Mihailović, Marko Grabež, Nedim Nezirović, Feđa Štukan i Vaja Dujović.

NAJPOPULARNIJI CITATI:

Kada će i ona već jednom ništa da ne misli, kao ostale devojke samo da živi i zbog toga da je srećna

Prekorači prag, ali sunce, sjaj i graja je zapljusnu

Sofka se diže. Osećala je da neće moći izdržati, da će pući"

Žali, diko, i ja ću žaliti"

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija