• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Kostić

26.11.2021

18:28

DRUGU SEZONU SERIJE SMO PODIGLI NA VIŠI NIVO! Miloš Timotijević progovorio o "Besi", pa otkrio DETALJE o svom liku

insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Kultura

DRUGU SEZONU SERIJE SMO PODIGLI NA VIŠI NIVO! Miloš Timotijević progovorio o "Besi", pa otkrio DETALJE o svom liku

Podeli vest

Premijera druge sezone serije "Besa" u vidu prve dve epizode, nedavno je održana je u Kombank Dvorani, uz prisustvo autorske i glumačke ekipe

 

Glumac Miloš Timotijević, koji tumači ulogu inspektora Petrita Kocija, otkrio je sve šta nas čeka u narednoj sezoni popularne serije koja je osvojila region.

- Ovo je jedna od onih uloga koje svako od nas priželjkuje - započeo je Timotijević.

- Stvarnost u kojoj živimo trenutno je vrlo mračna, tako da umetnost često podražava stvarnost, pa samim tim i "Besa" je mračna - nastavio je. 

Na pitanje novinara šta očekuje od naredne sezone istoimene serije, Miloš je rekao:

- Kad smo radili prvu sezonu, razmišljali smo o tome da je ovo nešto novo što donosimo, a za drugu sezonu smo se trudili da je podignemo na viši nivo i nadam se da smo uspeli. -

Što se tiče njegovog lika, glumac je istakao da će ga komentarisati kada se serija bude završila. Međutim, na pitanje koliko je povezan sa likom kojeg tumači, Miloš je rekao:

- Ima dosta sličnosti, ali ima dosta razlike. Glumački posao je da odbranimo lik koji glumimo. -

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija