• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

27.11.2021

18:00

LJUDE JE IZNENADILO ŠTO SAM PRISTOJAN NA SNIMANJU! Relja Popović otkrio detalje sa snimanja "Bese 2": Sa Hanom Selimović sam imao POSEBNU HEMIJU!

Printscreen You Tube

Kultura

LJUDE JE IZNENADILO ŠTO SAM PRISTOJAN NA SNIMANJU! Relja Popović otkrio detalje sa snimanja "Bese 2": Sa Hanom Selimović sam imao POSEBNU HEMIJU!

Podeli vest

Poznati glumac i reper Relja Popović je govorio u „Prvom redu“ na K1 televiziji o povratku glumi nakon 10 godina u seriji „Besa“ i otkrio sa kojom glumicom je imao posebnu hemiju na snimanju.

- Malo sam neskromno najavio najbolja serija, ali stvarno tako mislim, zato sam nakon deset godina konačno prihvatio jednu ulogu. Prihvatio bih ovu ulogu i bez čitanja scenarija jer sam ogroman fan serije „Besa“. Dao sam svoj maksimum, bio sam posvećen tom projektu svaki snimajući dan i van toga  – rekao je Relja za K1.

Relja je gledaocima „Prvog reda“ otkrio sa kojom glumicom je posebno uživao sarađivajući.

- Imao sam neverovatnu glumačku hemiju sa Hanom Selimović, ta naša razmena je bila posebna i naterala me je da se prisetim zašto mi je gluma ovolika strast. Nisam muzičar koji je zalutao u svet glume, suštinski sam oba, ne razmišljam o tome, srećan sam da mogu da budem i na jednoj i na drugoj strani – reako je Relja i dodao:

Foto: ATA Images

Hana Selimović

- Ljude je iznenadilo što sam normalan, pristojan i profesionalan na snimanju, pretpostavljam da su očekviali drugačije ponašanje jer dolazim iz sveta muzike.

Relja ne krije da mu Nikolijina podrška mnogo znači.

- Na premijeri „Bese“ mi je mnogo značilo što je ona bila sa mnom, svi su doalzili u glumačkim parovima, jedino smo ona i ja došli kao pravi par, porodica jeste sve.

Foto: ATA Images

Vesna i Relja

Poznati glumac i reper je oktrio ko je njegov lik u „Besi“.

- Igram momka sa beogradskih ulica, koji ulazi u probleme zbog svoje naivnosti i misli da može da se lako izvuče iz nevolje, ali to naravno nije realno.

Relja je u „Prvom redu“ istakao da je ponosan što je „Besa“ balkanska serija.

- Mislim da je ta saradnja predivna stvar i već godinama pričam o tome, te neke granice jesu postavljene među nama na Balkanu, ali i dalje čvrsto verujem da smo mi jedno i nadam se da ćemo ovom serijom probiti te granice – izjavio je Relja Popović za K1 televiziju u „Prvom redu“.

Foto: Printscreen You Tube/AmiG Show

Relja Popović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija