• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.11.2021

14:14

PREMIJE "DESET U POLA" Reditelj: Ako sa projekcije izađete gladni, misija nam je uspela

promo

Kultura

PREMIJE "DESET U POLA" Reditelj: Ako sa projekcije izađete gladni, misija nam je uspela

Podeli vest

Komedija "Deset u pola" Danisa Tanovića premijerno je prikazana sinoć u Kombank dvorani u okviru Festivala autorskog filma (FAF), a publika je film pozdravila gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

- Ovo je jedan od najlepših i najvažnijih događaja ovogodišnjeg festivala. Veliko mi je zadovoljstvo i čast da predstavim film velikog reditelja i velikog prijatelja našeg festivala - Danisa Tanovića - rekao je predsednik Saveta FAF Srdan Golubović.

Golubović je pročitao i pozdravno pismo reditelja Tanovića, u kojem on kaže da se nada da će projekcija filma razbiti novembarsko sivilo i bar malo oraspoložiti publiku.

- Ako nakon projekcije izađete gladni, ali sa osmehom i ako poželite da dođete u Sarajevo na jednu desetku u pola, smatraću da je naša misija bila uspešna - naveo je Tanović u pismu.

Publiku je u Kombank dvorani pozdravio deo ekipe filma - glumice i glumci Almir Palata, Anja Matković, Helena Vuković, Kerim Čutuna, Izudin Bajrović, Branko Đurić, scenarista Nikola Kuprešanin i producent Marjanović.
Tanovićevo ostvarenje nastalo je u prod 

Film će danas imati ekskluzivnu projekciju u Novom Sadu, a u bioskopima će se prikazivati od 2. decembra.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PREMIJERA FILMA  „GUČIJEVI“ U UŠĆU
Društvo

PREMIJERA FILMA „GUČIJEVI“ U UŠĆU

Dugo smo čekali da se ponovo nesputano radujemo filmskoj magiji, mraku bioskopa i slatkom očekivanju odlične priče uz miris kokica. I tu smo! Film „Gučijevi“ izazvao je pažnju još od kada je najavljeno snimanje, ispratili smo svaki trejer bez treptanja i tokom tih video crtica naslutli smo o kakvom sjajnom filmu se radi. A u to smo mogli da se uverimo sinoć na posebnoj projekciji filma koja je organizovana u saradnji bioskopa Cineplexx i UŠĆE Shopping Centera

25.11.2021

16:51

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija