• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2021

10:32 >> 10:38

Rasprodate ulaznice za premijeru filma"Nije loše biti čovek" EVO KADA ĆE BITI DODATNA PROJEKCIJA

Promo

Kultura

Rasprodate ulaznice za premijeru filma"Nije loše biti čovek" EVO KADA ĆE BITI DODATNA PROJEKCIJA

Podeli vest

Karte za premijeru novog filma Dušana Kovačevića "Nije loše biti čovek" 7. decembra u Kombank dvorani u 20.30 rasprodate su nedelju dana pred zakazanu projekciju.

Zbog velikog interesovanja istog dana će biti organizovana i dodatna projekcija u Sali 6 Kombank dvorane u 20.15, a karte su u prodaji na blagajni ovog bioskopa i preko online servisa.

Takođe, karata još ima i za premijeru filma 7. decembra u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade u 19.30.

Novosadska premijera zakazana je za sredu 8. decembra u bioskopu Arena Cineplexx sa početkom u 20.00 časova.

Reditelj bioskopskih hitova "Balkanski špijun" i "Profesionalac" i autor kultnih klasika kao što su "Maratonci trče počasni krug", „Ko to tamo peva", "Underground", „Radovan Treći", „Urnebesna tragedija", vraća se filmskoj publici nakon 18 godina u komediji sa elementima trilera, postavljajući večito pitanje - da li je kraj života i kraj boravka na ovom svetu ili postoji mogućnost da se život produži u nekom drugom obliku.

Priča prati profesora klavira Milana (Vojin Ćetković) pet godina nakon što je njegov kum, nekadašnja pop zvezda Ranko Beli (Gordan Kičić) nestao pod nerazjašnjenim okolnostima.

Milan odlučuje da razreši misteriju i konačno sazna šta se dogodilo sa Belim. Ne nalazeći podršku i razumevanje porodice i okoline, on razvija prijateljski odnos sa psom lutalicom.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija