• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2021

15:15

SUPRUGA ALEKA BOLDVINA POSLALA POTRESNU PORUKU Psiha mog muža je razbijena, plašim se da ga ne izgubim

Kultura

SUPRUGA ALEKA BOLDVINA POSLALA POTRESNU PORUKU Psiha mog muža je razbijena, plašim se da ga ne izgubim

Podeli vest

Supruga holivudskog glumca Aleka Boldvina, Hilari oglasila se i poručila da je mentalno zdravlje njenog muža razbijeno. Ona je objasnila da umetnik posle tragedije koju je izazvao na snimanju filma "Rđa" kada je nehotice usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins nije isti.

Hilari, koja je Aleku rodila šestoro dece kaže da joj je najteže bilo što u ključnim momentima nije mogla da  bude uz svog supruga 


- "Ovde sam, volim te i pobrinuću se za tebe". To su bile jedine reči koje su mi došle u glavu kad smo saznali da je Halina umrla. Sećam se da sam tu frazu iznova ponavljala. Stravičan gubitak, mučenje njene porodice i tebe, mog supruga, koji si se nekako pronašao u ovoj nezamislivoj noćnoj mori. Taj trenutak je urezan u moje pamćenje, fotografi koji te okružuju, telefoniraju sa mnom, dokumentuju tvoju agoniju. Nisam mogla da budem blizu tebe da te zagrlim, čuli smo se preko telefona, samo vizuelni prikaz koji svet može videti - poručila je Hilari.

Foto: AP Photo/Andres Leighton

UBIJENA Halina Hačins

Ona kaže da joj smeta što svi komentarišu ovu tragediju. 

Naš javni život donosi veliku radost u povezivanju s neverovatnim ljudima i ogromnu traumu kad padne mrak. Mišljenja i unovčavanje o našem životu postaju glasna i preterana. Bojala sam se šta će se dogoditi ako se otvoriš jer sam videla da ti je duh slomljen, mentalno zdravlje razbijeno, a duša u nezamislivoj boli. Ponekad se pitam koliko jedno telo i jedan um mogu da podnesu. Ne želim da te izgubim - napisala je glumčeva supruga između ostalog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mirko

pre 2 godine

Hilaria aka Hilary, koje se godinama pretvarala da je latino... Sve bre psihijatrijski slucajevi kao i njen muz...

Teodor

pre 2 godine

Ništa za to! Izlečiće ga njegov prijatelj Tramp. Boldvin je za Trampa učinio mnogo, pa je red da mu se "dobrota" vrati. Karma je čudo. Ili: ima Boga.

tomy1977

pre 2 godine

A sta je sa onom zenom koja je izgubljena? 'ebeni bogatashi. Njima je problem sto nemaju kome da plate da jednog dana umre umesto njih.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija