• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sasa Kostić

15.12.2021

11:49

MILICA GOJKOVIĆ OTKRIVA: Mali Vasa je Milana i mene zarazilo virusom na snimanju Bese

Promo

Kultura

MILICA GOJKOVIĆ OTKRIVA: Mali Vasa je Milana i mene zarazilo virusom na snimanju Bese

Podeli vest

Milan Marić i Milica Gojković kažu da ih je dečak Vasa zarazio na snimanju "Bese"!

Popularni glumci u ovoj hit seriji igraju bračni par Luku i Unu, a mali Vasa Trkulja njihovog sina Vida.
Milan i Milica kažu da je na snimanju sve teklo kao po loju dok se dečak nije razboleo...

Foto: Promo

Milica Gojković
Divno dete


- Na kraju jednog snimajućeg dana Vasa je dobio temperaturu, a sutradan ujutru razboleli smo se i Milan i ja! Otišli smo da se testiramo jer smo odmah posumnjali da je u pitanju koronavirus. Nikome nismo hteli da kažemo, već smo se krišom raspitivali da li se neko od ekipe razboleo. Na sreću, rezultati na kovid-19 bili su negativni, ali tu prehladu nikada neću zaboraviti - započinje priču Milica za Informer.


Milan Marić potvrđuje da je mali Vasa i njemu preneo virus.
- Godinama nisam bio bolestan, a zbog Vase sam dobio bronhitis. Kada me je doktorka pitala da li imam kontakt sa nekim malim detetom, odgovorio sam potvrdno - priča Marić i priznaje da je baš na snimanju "Bese" poželeo da postane roditelj:
- Zahvaljujući Vasi osetio sam sve blagodeti roditeljstva. On je divno dete!

Strah od snimanja


Za razliku od Milana, Milica priznaje da joj je u početku bilo teško da ostvari kontakt sa Vasom.
- Imala sam strah od snimanja sa njim. To nije jednostavno, odgovorni ste za neko mlado biće, a mnogo toga nije u vašoj moći... Moj prvi susret sa Vasom bio je dosta neslavan. Nikako nije hteo da bude u mom društvu, mislim da me je prezirao - priča Milica i dodaje da je Marić bio uspešniji s detetom:
- Milana je brzo prihvatio! Gledala sam kako postupa sa detetom i radila sve što i on kako bih pridobila Vasinu naklonost. Na kraju je zavoleo i mene!
Druga sezona "Bese" emituje se vikendom na Superstaru, a sredom i četvrtkom na TV Prva. Glavne uloge igraju Raša Bukvić, Miloš Timotijević, Arben Barjaktaraj, Hana Selimović, Milan Marić i Milica Gojković.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Magazin

Džet set

Srbija