• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

21.12.2021

22:37

HEROJI POSTOJE! Održano HUMANITARNO prikazivanje filma "Toma" i AUKCIJA za Luku Kurjačkog! (FOTO)

ATA Images

Kultura

HEROJI POSTOJE! Održano HUMANITARNO prikazivanje filma "Toma" i AUKCIJA za Luku Kurjačkog! (FOTO)

Podeli vest

Večeras je održano poslednje bioskopsko prikazivanje filma "Toma", koje je bilo humanitarnog karaktera, za lečenje pisca, pesnika i dramaturga Luke Kurjačkog.

Najgledaniji film u poslednjih 20 godina - TOMA - imao je večeras svoje poslednje bioskopsko prikazivanje, a ono je ujedno bilo i humanitarnog karaktera. Cena karte je koštala 50 evra, a koliko ljudi velikog srca, najbolje govori to da je bioskopska sala bila skoro puna.

Foto: ATA Images

Luka i Dragan

Produkcijska kuća Kobra Film Dragana Bjelogrlića se na ovaj korak odlučila kako bi pomola svom kolegi i prijatelju Luki Kurjačkom da ponovo stvara, zbog čega je pre projekcije filma, bila organizovana aukcijska prodaja predmeta iz filma "Toma" i "Montevideo" kao i iz popularne TV serije "Senke nad Balkanom".

Foto: ATA Images

Održana humanitarna aukcija

Sva prikupljena novčana sredstva namenjena su za lečenje Luke Kurjačkog, mladog dramaturga i scenariste kome je potrebna pomoć za nastavak lečenja u inostrantvu.

Za lečenje mladog scenariste obolelo od glioblastoma je tokom poslednja dva dana prikupljeno oko 120.000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija