• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sedam/Informer/M.K

07.03.2022

19:15

MINA LAZAREVIĆ KAŽE DA ŽENE TREBA DA IMAJU PRINCIPE! Mi žene moramo imati posebnu strategiju za borbu, ali ona se ne pravi sa 18 godina

Kultura

MINA LAZAREVIĆ KAŽE DA ŽENE TREBA DA IMAJU PRINCIPE! Mi žene moramo imati posebnu strategiju za borbu, ali ona se ne pravi sa 18 godina

Podeli vest

Popularna glumica otkriva detalje sa snimanja popularnih serija

Mnogi ne znaju da je u seriji “Junaci našeg doba” ulogu Maje, snažne i zrele žene, supruge glavnog junaka Miroslava Čičanovića Čička, Siniša Pavić pisao upravo za Minu Lazarević.

Foto: Printscreen You Tube

- Imala sreću da mi karijera započne i odmah krene munjevitom brzinom baš sa serijom Siniše Pavića “Porodično blago“ - priseća se Lazarevićeva uloge Čupke koja ju je odmah svrstala u red najpopularnijih glumica u zemlji.

Zahvaljujući saradnji koja traje već dve decenije, došlo je do toga da dobije ulogu napisanu specijalno za nju.

- Tada sam bila jako ponosna na to što počinjem sa Sinišom, a još ponosnija sam sada kada on piše nešto za mene. Mislim da je to velika privilegija koju glumac može da ima u toku karijere - da jedan pisac, posebno pisac kao što je Pavić, stvara ulogu baš za njega - ističe glumica.

Nova sezona serije „Junaci našeg doba“ počinje sutra, 8. februara, i emitovaće se radnim danima na RTS 1.

Foto: Printscreen You Tube

O samoj seriji Mina kaže da oslikava društvo i realnost u kojoj živimo, ne samo sada, već i u budućnosti:

- Mi i sada gledamo “Bolji život”, “Porodično blago”, “Belu lađu”... sve te serije su i dalje aktuelne. Siniša je, u neku ruku, vizionar, jer je uvek umeo da svojom satirom na pravi način oslika društvo - ne samo trenutno, nego i da predvidi nekoliko koraka unapred šta iz ove situacije može dalje da se desi. Mislim da je to jedan od razloga večnosti i uspešnosti njegovih tekstova - smatra Lazarevićeva i dodaje:

- Izazova na snimanju je mnogo. Nekada su najveći izazov te opšte situacije, kao kada je temperatura 50 stepeni, na vama je šminka koja se topi, nemate način da se rashladite, a kraj snimanja se ne vidi. Ipak, mi smo svi “velika deca”, trudimo se da se šalimo i da nekako lakše i lepše prođemo kroz ceo taj proces, tako da je mnogo anegdota, i onih koje sami stvaramo, i onih koje se spontano dešavaju. Na snimanje dolazim uvek u lepom raspoloženju i trudim se da se dobro provedem, jer radim posao koji volim. Uostalom, kada ekipu serije predvodi jedan tako iskusan tim kao što su Pavić i Miša Vukobratović, šta vam kao glumcu drugo preostaje nego samo da se baškarite.

U novim epizodama Maja doživljava promene zbog kojih trpi njena porodica. Ona će pokušavati da održi harmoniju i red u kući dok gradi sopstvenu karijeru.

- Maja se u novoj sezoni menja, pokušava da sa svojim nezgodnim, impulsivnim temperamentom egzistira u još uvek muškom svetu kao poslovna žena koja želi da napreduje u karijeri.

Mi žene moramo imati posebnu strategiju za borbu, ali ona se ne pravi sa 18 godina, tako što sebi kažemo: "To je to". Potrebno je stalno snalaženje i "plivanje", to je jedan maraton i mora se imati puno snage, kako psihičke, tako i fizičke da bi se opstalo. Treba imati principe, ali se moraju praviti i kompromisi, u mom slučaju mali - zaključuje glumica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija