• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hello

18.03.2022

08:30

MARIJANA MIĆIĆ PRVI PUT NAKON POROĐAJA: Još se nisam srodila sa saznanjem da je to moje dete

Zoran Sinko

Kultura

MARIJANA MIĆIĆ PRVI PUT NAKON POROĐAJA: Još se nisam srodila sa saznanjem da je to moje dete

Podeli vest

Marijana Mićić porodila se sredinom decembra i na svet donela devojčicu

Marijana se sada prvi put nakon porođaja oglasila za medije i tom prilikom otkrila kako su joj protekli prvi meseci sa naslednicom.

- Prošli su mi u magnovenju. Kada smo iz porodilišta stigle kući, kao da sam ušla u neki drugi život, kao da moje telo nije bilo ono odranije, kao da smo to bili drugi mi. Još se nisam srodila sa saznanjem da je Ana naše dete i da sam ja mama. Valjda je to nešto toliko veliko da organizmu treba vreme da se privikne. Rekli su mi da je taj osećaj normalan, ali ne i koliko će trajati - rekla je Marijana i dodala da svu pažnju posvećuje novom članu proodice:

Foto: Zoran Sinko

Marijana Mićić

- Naravno, beskrajno je volim i osećam da treba da je pazim i mazim, no, zbunjenost je i dalje prisutna. Često su mi govorili: 'Videćeš kako ćeš se osećati kada je prvi put ostaviš samu', a nedavno se i to dogodilo. Pokazalo se da su bili u pravu kad su tvrdili da jedva čekaš da se vratiš kući, koliko god ti bilo lepo - rekla je Marijana, pa dodala:

- Likom da, a i dobra je na njega. Kad se rodila, da ste pokazali 10 muškaraca i pitali ko je njen tata, svi bi pokazali na Miloša. Čak ima i frizuru kakvu on nosi. (smeh). Nije ona bez razloga MišAna - dodala je Marijana Mićić.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija