• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žena blic

10.04.2022

19:14

ČUVENA PRIJA JELENA PREMINULA JE NA DANAŠNJI DAN PRE ČETIRI GODINE! Proslavila se ulogom u "Žikinoj dinastiji", a ove detalje iz njenog života malo ko zna

Kultura

ČUVENA PRIJA JELENA PREMINULA JE NA DANAŠNJI DAN PRE ČETIRI GODINE! Proslavila se ulogom u "Žikinoj dinastiji", a ove detalje iz njenog života malo ko zna

Podeli vest

Pre četiri godine na današnji dan preminula je legendarna glumica Jelena Žigon

Život Jelene Žigon obeležile su zapažene filmske uloge i dugogodišnja zajednica sa istaknutim dramskim umetnikom Stevom Žigonom koji je preminuo 2005. godine.

Jelena i Stevo imaju dvoje dece, ćerku Ivanu i sina Nikolu, koji je manje poznat javnosti.

Dok je Ivana stopama svojih roditelja uplovila u glumačke vode, Nikola je slikar sa diplomom Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu. 

Foto: Tanjug

Jelena Žigon se proslavila u seriji "Žikina dinastija"

Ivana Žigon je u svojim memoarima opisala poslednju noć kraj postelje oca Steve.

- Stevinu poslednju noć proveli smo zajedno kod kuće, on, mama, ja i pas Bimbo. Ležao je kraj njegovih nogu nepomičan, nepomičniji od Steve, a ja sam čitavu noć pevala svom tati o danu pobede nad fašizmom i ponajviše Bulata Okudžavu. Toga jutra nisam primetila da sam ozdravila i da više nemam temperaturicu koja me je pratila poslednja dva meseca. Osećala sam samo jednu čudnu stvar. Moja ruka, kojom sam čitavu noć držala tatinu ledenu ruku, nije se hladila. Zapravo, tokom noći postajala je sve toplija - napisala je Ivana Žigon u svojim memoarima.

Foto: Tanjug

Ivana Žigon progovorila o roditeljima

Slavnu srpsku glumicu svi pamtimo po ulozi u "Žikinoj dinastiji" zbog koje su je mnogi godinama zvali "prija Jelena Todorović".

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija