• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

22.04.2022

07:56

OVA TRAGEDIJA DOTUKLA JE GLUMICU!  Danica Maksimović progovorila o najtežim trenucima u životu

Kultura

OVA TRAGEDIJA DOTUKLA JE GLUMICU! Danica Maksimović progovorila o najtežim trenucima u životu

Podeli vest

Glumicu Danicu Maksimović najviše pogodila očeva smrt, a on joj je bio najvažnija osoba u životu

Danica Maksimović, glumica blagovremeno je govorila da najvažnija osoba u njenom životu njen otac. Zbog njega je upisala Pravni fakultet, uporedno sa glumom i u dualnom školovanju istrajala gotovo tri godine.

Foto: Instagram/danymaksi

Danica Maksimović

Od njega je nasledila čvrst karakter i sposobnost prilagođavanja, a često je umela da kaže da je nakon što je kao mala upala u kreč i dobila zapaljenje hilusa, postala dodatno otpornija na svakojake nedaće. Njenom sazrevanju pre vremena doprinelo je i to što je mlada ostala bez oba roditelja. Oboje su je napustili pod neverovatnim okolnostima.

Foto: Tanjug

- Tata je nastradao tako što su ga pretukli na smrt, a mama je preminula u roku od tri dana. Izgubila sam oba roditelja, što je teško, kao da vam je neko posekao koren - kazala je Danica, čija tužna priča malo koga može ostaviti ravnodušnim. Nju je svakako dovela do preispitivanja, besanih noći, velike tuge, a u ovom bolnom događaju stručnjaci iz oblasti psihoterapije zasigurno mogu pronaći bar trunčicu mali uzrok zašto se kasnije ona odala alkoholizmu.

Danica je "čista" već više od trideset godina, a voli da naglasi da je s godinama i mudrošću stekla mir i blagostanje, koji su joj došli i zbog stabilnosti koju ima u braku, ali i zahvaljujući sinu Milošu Loliću, divnom talentovanom reditelju, zbog kog samo može da se ponosi.

- Dosta sam se ranije trošila na razne stvari što nije trebalo da radim, ali toga nisam bila svesna. Jednom sam čak radila za kantu benzina kako bih kuči mogla da se vratim sa nastupa. Bila je to moja manjkavost jer nisam umela da fokusiram pažnju na ono što mi je neophodno nego sam se rasipala, pomagala, trčala, jurcala. I dalje to radim, ali moja lokomotiva sada ide sporijim tempom. Umem da sredim svoj život, imam svoju baštu. Uzmem makaze i rukavice pa malo orezujem ruže i okopavam. To me relaksira i ni na šta drugo ne mislim. Uz sezonske radove ide leškarenje i čitanje divnih knjiga uz cvrkut ptica. Blizu mi je i Zvezdarska šuma, pa ne čujem tramvaj i gužvu - kazala je ranije Dana.

 POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE" SA JOVANOM JEREMIĆ:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija