• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.04.2022

13:21

NAJNOVIJI TREJLER ANIMACIJE „BAZ SVETLOSNI“ (LIGHTYEAR) NIJE SA OVOGA SVETA! AVANTURE KOSMIČKOG RENDŽERA OD 16. JUNA U BIOSKOPIMA

Printscreen youtube

Kultura

NAJNOVIJI TREJLER ANIMACIJE „BAZ SVETLOSNI“ (LIGHTYEAR) NIJE SA OVOGA SVETA! AVANTURE KOSMIČKOG RENDŽERA OD 16. JUNA U BIOSKOPIMA

Podeli vest

Pogledajte najnoviji trejler Diznijevog i Piksarovog film „Baz Svetlosni“, koji otkriva nove detalje o predstojećoj naučno-fantastičnoj akcionoj avanturi.

Priča o poreklu Baza Svetlosnog, heroja koji je inspirisao igračku, prati legendarnog svemirskog rendžera nakon što je ostao zarobljen na neprijateljskoj planeti udaljenoj 4,2 miliona svetlosnih godina od Zemlje zajedno sa svojim komandantom i njihovom posadom.

Na samom početku leta, od 16. juna, očekujte film „Baz Svetlosni“ na redovnom bioskopskom repertoaru.

Foto: Baz film

Dok Baz pokušava da pronađe put kući kroz prostor i vreme, pridružuje mu se grupa ambicioznih regruta i njegov šarmantni robot pratilac mačka, Soks. Dolazak Zurga sa prisustvom svoje impozantne vojske nemilosrdnih robota i misterioznim planom komplikuje stvari i preti misiji.

U filmu, u originalnoj verziji pojavljuju se glasovi Krisa Evansa kao poznatog svemirskog rendžera Baza Svetlonog, Uzo Adube kao njegov komandant i Pitera Son kao Soks. Komičar, reditelj i glumac Taika Vaititi daje glas Junior Zap Patrolu.

Režiju potpisuje Angus Meklejn, producentkinja je Galin Suzmen („Priča o igračkama koju je vreme zaboravilo”) i muziku je radio nagrađivani kompozitor Majkl Đakino („Betmen”, „Gore”).

Animaciju „Baz Svetlosni“ u bioskopima možete pogledati od 16. juna, a do tada uživajte u najnovijem trejleru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija