• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/M.K

09.05.2022

08:59

GLUMICU SVI OBOŽAVAJU, MALO KO ZNA KO JE NJENA PRVA LJUBAV! Seka Sabljić priznala koliko je bio poseban za nju

Kultura

GLUMICU SVI OBOŽAVAJU, MALO KO ZNA KO JE NJENA PRVA LJUBAV! Seka Sabljić priznala koliko je bio poseban za nju

Podeli vest

Popularna glumica Seka Sablic prvu ljubav imala nakon završetka Akademije, malo ko zna ko je on

Seka Sabljić, prvu ljubav imala je nakon završetka Akademija, koja je bila intezivna, ali na žalost nije dugo trajala.

Foto: tv pink printscreen

Seka Sablić

Naime, popularna glumica je pre nekoliko decenija započela romansu sa pokojnim glumcem Božidarom Stošićem. Iako je njihova ljubavna priča bila kratkog daha, Seka je govorila sve najlepše o svom bivšem, te je za njega imala samo reči hvale.

Foto: Informer

- Deca su ga obožavala kao Boleta iz Bureta u vreme emitovanja emisije Hiljadu zašto. Bio je njihov heroj i istinska zvezda. Danas je sve to nestalo. Nema više danas takvih glumaca za decu. Celog života je bio posvećen glumi i svom poslu - istakla je Seka jednom prilikom, prenosi "Story".

Božidar Stošić umro je 13. decembra 2018. u 82. godini, a svoj život posvetio je glumi. Pred samu smrt nikome nije rekao da je bolestan.

Foto: Printscreen You Tube

- Mnogo mi je žao. On je bio kao glumac i čovek jedno vreme veoma prisutan u mom životu. Igrali smo godinama zajedno Filumenu Marturano. Nisam znala da je bolestan - izjavila je Sablićeva nakon glumčeve smrti.

 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija