• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

12.05.2022

12:28

DALI SU JOJ MANJE OD DVA PROCENTA ŠANSE DA PREŽIVI Muž Maje Žeželj progovorio o NAJGORIM momentima, zbog ovoga je stalno plakao!

Kultura

DALI SU JOJ MANJE OD DVA PROCENTA ŠANSE DA PREŽIVI Muž Maje Žeželj progovorio o NAJGORIM momentima, zbog ovoga je stalno plakao!

Podeli vest

Doktori nisu verovali u njen oporavak, ali se na kraju sve završilo dobro.

Voditeljka Maja Žeželj prošla je kroz životnu dramu, kada su svi, pa i doktori mislili da neće preživeti, svi osim njega.

Njen suprug Ivan Stanković marketinški stručnjak i voditelj verovao je da će njegova supruga preživeti, iako su mu svi govorili drugačije.

Naime, Maji je pre nekoliko godina pozlilo na poslu i tada joj je dijagnostikovan težak oblik sepse, a doktori joj nisu davali nikakve šanse da preživi.

Foto: Printscreen

- Nakon što je pala u komu lekari su mi rekli da ako pregura noć, ima dva ili tri odsto šanse da preživi - prisetio Ivan i dodao:

- Najteže mi je bilo zbog dece, jer su bili jako mali. Objasnio sam im da je mama u bolnici i sve vreme sam se pripremao za taj najgori scenario. Kad god bih dolazio u bolnicu prvo bih otišao do lekara koji obično nisu imali pozitivne procene, a onda bih otišao u svoja kola da se isplačem. Tek nakon toga bih ušao kod nje u sobu da je obiđem - rekao je Stanković koji je svakodnevno doktore pitao za nadu:

- Sećam se da sam stalno pitao doktore, da li ima neka nada najmanja, neka zelena grančica, na šta su oni uglavnom ćutali. Ali nikad neću zaboraviti trenutak kad sam došao jednog jutra i kad mi je doktorka rekla: “Ivane, imamo jednu zelenu grančicu”. I tada sam otišao u kola da se isplačem, ali taj put od sreće - ispričao je.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija