• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer/D. I.

13.05.2022

08:44

KONSTRAKTA IMA VELIKU ŽELJU ZA FINALE EVROVIZIJE! Srpska predstavnica se oglasila nakon velikog uspeha i otkrila šta joj je potrebno!

Marko Đoković

Kultura

KONSTRAKTA IMA VELIKU ŽELJU ZA FINALE EVROVIZIJE! Srpska predstavnica se oglasila nakon velikog uspeha i otkrila šta joj je potrebno!

Podeli vest

Ana Đurić Konstrakta sinoć je obradovala svoju zemlju nastupom za pamćenje i dobila je ogromne ovacije, a prolaza u finale usrećio ju je, ali i dao nove zadatke

Konstrakta se oglasila nakon proglašenja finalista i otkrila kakve želje i planove ima za dalje:

- Idemo dalje, ovde nema odmora izgleda - rekla je Konstrakta.

Foto: Prntscreen

Laknulo joj... Ana Đurić Konstrakta

Na konstataciju da se u Srbiji slavilo i pre no što je proglašeno kojih 10 zemalja se plasiralo u finale, Konstrakta odgovara:

- Pre glasanja pušten vatromet? Super, ja to nisam znala. Zahvalni smo za podršku koju smo dobili.

Iako ne može da bira, Konstrakta je otkrila da članovi njene ekipe priželjkuju da u finalnoj noći nastupaju u drugom delu večeri, a za to postoji i razlog.

- To nećemo moći da biramo s obzirom na to da smo poslednji, ono što nam preostane u tom delu ćemo nastupiti. Što nam daju, ali vidim da svi viču da to bude drugi deo večeri - kao to drugo bi bilo bolje. Zaista se i večeras u drugom delu večeri napravila dobra žurka u samoj areni. Dakle, kako vreme odmiče ljudi se opuštaju - kaže Konstrakta.

Foto: Prntscreen

Konstrakta želi da nastupa u drugom delu finalne večeri

Otkrila je i da li ima favorite:

- Vrlo smo pristrasni, navijamo za ljude s kojima se družimo, a to su prvi ovi Ex Yu, ali mi smo jedini ostali. Naravno imamo i drugih prijatelja. S nama je u hotelu i Australijanac tako da smo se s njim baš zbližili i jako je fin dečko - kaže umetnica i dodaje:

- Zaista jesmo zahvalni za svu podršku i nekako se sve ovo pretvorilo u neki lep događaj koji nas je možda i skrenuo s nekih stavri. U subotu izvodimo istu pesmu. Ono što je takođe interesantno jeste da ovde među izvođačima postoji jedna lepa podrška - kaže umetnica.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija