• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.05.2022

18:31

ĆERKA ISIDORE BJELICE ZAPOČELA KARIJERU KOJA OBEĆAVA! Meni je drago što održavam tu tradiciju, a svi mi govore da ličim na nju!

Kultura

ĆERKA ISIDORE BJELICE ZAPOČELA KARIJERU KOJA OBEĆAVA! Meni je drago što održavam tu tradiciju, a svi mi govore da ličim na nju!

Podeli vest

Vila Pajkić, ćerka pokojne Isidore Bjelice, nedavno je održala svoju prvu reviju.

Ćerka pokojne Isidore Bjelice, Vila Pajkić, nesumnjivo ima talenta na pretek. Nedavno je održala svoju prvu reviju, gde je pokazala svoje umeće, koje je imala od koga da nasledi.

Foto: printscreen

Vila Pajkić

- I dalje sam pod utiskom, nisam svesna šta se desilo. U petak je bila moja prva revija, odnela sam drugo mesto. Imala sam veliku pomoć kolega i prijatelja. Sam taj konkurs i najava su bili brzi, nisam htela previše da pričam o tome jer nisam imala vremena ni da razmišljam. Drago mi je što je spontano ispalo - pričala Vila u emisiji "Premijera Vikend specijal".

S obzirom da smo revije šešira navikli da pratimo u Isidorinom izdanju, otkrila je koliko joj je drago što nastavlja porodičnu tradiciju.

- Meni je drago što održavam tu tradiciju. Pogotovo što mi svi tamo govore da ličim na majku. Ona je razlog što sam zavolela modu, oduvek sam bila okružena modom - rekla je Vila, a zatim otkrila sta misli, šta bi joj njena majka rekla da je sada pored nje.

- Sama ta činjenica da znam da bi bila ponosna je dovoljna. Mama bi mi rekla da radim šta me čini srećnom i budem u tome najbolja što mogu. Možda bi zamerila što nema neki šešir aksesoar, ali bila bi zadovoljna. Mislim da je brat najviše uživao, on mi je pomogao oko svakog detalja - kaže Vila.

Foto: printscreen

Vila Pajkić

Nesumnjivo da Vila najveću podršku i inspiraciju dobija od strane porodice, pa je zato spomenula i svog oca, Nebojšu, kao i planove koje ima za budućnost.

- Moj tata Nebojša ima svoje modne momente, tako da i on ima uticaj. Videćemo za šešire, neću sve da odajem. Punu podršku sam dobila, zahvalna sam. Zvali su me i mamini prijatelji, poruke nisu stale - zaključila je Vila Pajkić.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija