• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.K.

23.05.2022

07:20

ZVEZDA FILMA I SERIJE "JUŽNI VETAR" PONOSAN NA SUPRUGU! Oženio sam Moniku Beluči!

Printscreen You Tube

Kultura

ZVEZDA FILMA I SERIJE "JUŽNI VETAR" PONOSAN NA SUPRUGU! Oženio sam Moniku Beluči!

Podeli vest

Glumac Miodrag Radonjić progovorio je o svojoj porodici, presrećann je što ima tako divnu suprugu koju voli i poštuje, a dotakao se sina

Miodrag Radonjić, poznat kao Baća iz hit filma i serije "Južni vetar", kaže da se oženio Monikom Beluči! Popularni glumac je pre dve godine ozvaničio vezu sa devojkom Milicom Mikić, s kojom je u decembru 2020. godine dobio sina Savu.

Foto: printscreen

MIodrag Radonjić sa suprugom

Miodrag smatra da je njegova supruga lepša čak i od slavne holivudske zvezde, koja mami uzdahe muškaraca širom sveta.

- Milica je ista Monika Beluči! Često se šalim s njom na taj račun i upoređujem je sa slavnom glumicom. Ljudima se hvalim da pored sebe imam Moniku Beluči. Ma, Milica je bolja i lepša od Monike! - kaže Radonjić za Informer.

Kažete da vas Milica izgledom podseća na čuvenu glumicu. Osim lepotom, čime vas je još osvojila?

- Najviše cenim njenu iskrenost i emotivnost. Divna je osoba.

Da li delite kućne poslove, ili smatrate da su žene veštije u održavanju domaćinstva?

- Milica i ja delimo kućne poslove. To smatram zajedničkim radom oko održavanja kuće i domaćinstva. Ne delimo poslove na muške i ženske, to mi je besmisleno.

Vaš sin Sava napunio je godinu i po dana. Da li je nestašan i da li ga, kao i svako dete u tom uzrastu, jurite po kući?

Foto: printscreen instagram/radonjicmiodrag

Miodrag Radonjić sa sinom

- Sava je pun energije, zato stalno jurimo za njim. Trudimo se da što više vremena provodi napolju, u parkićima za decu. Najviše ga interesuje tobogan.

Ko više brine o njemu?

- Dok je Sava bio beba, bilo je teških noći. Dešavalo se da ceo dan nisam kod kuće jer snimam, a onda moram da odspavam i ne mogu da ustanem u šest ujutru kad on počne da peva. Milica je tada preuzimala sve na sebe. Kada sam kod kuće, onda ja brinem o Savi, da bi ona mogla da se naspava. Trudimo se da jedno drugom budemo podrška u gajenju deteta.

Nedavno ste porodično posetili Španiju. Šta se Savi najviše dopalo u Barseloni?

- Svima nam se svidela Barselona! To je predivan grad pun umetnosti i lepršavog duha. Savi se najviše dopao pevac Bartolito, pošto voli taj crtać. Zajedno smo najviše uživali na plaži.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija