• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.05.2022

12:11

NAPADNUT 13-OGODIŠNJI SIN POZNATOG GLUMCA! Detetu pretili metalnom šipkom usred Beograda, Saša van sebe: Šta da uradim?!

Printscreen You Tube/Prakticna zena

Kultura

NAPADNUT 13-OGODIŠNJI SIN POZNATOG GLUMCA! Detetu pretili metalnom šipkom usred Beograda, Saša van sebe: Šta da uradim?!

Podeli vest

Saša Joksimović obratio se svojim pratiocima na društvenoj mreži, jer su mu napali sina, on je objasino šta se tačno desilo pa je pitao za savet šta da uradi

Glumac Saša Joksimović ima trinaestogodišnjeg sina Iliju Joksimovića koji se našao i neprijatnoj situaciji i opasnosti kada mu je vršnjak tražio novac, a potom pretio metalnom šipkom.Naime, sve se desilo u Čuburskom parku, u blizini stana u kom glumac živi sa porodicom. Saši se sin požalio na dešavanja u parku i nasilje koje trpi od vršnjaka, a Joksimović je odlučio da se umeša i potraži dečaka koji je maltretirao njegovog sina i njegove prijatelje.

Kako razgovor sa nepoznatim dečakom nije uspeo, njegov sin sa prijateljima se ponovo našao u istoj situaciji, a glumac je odmah potražio pomoć.

Foto: printscreen

- Jedno pitanje sin mi se često sa drugarima igra u parku Čuburac. Pre sedam dana ga je napao jedan Rom, klinac, pretio da će "bokserom" da ga bije...i uputim se ja na Čuburac odmah i nađem malog Roma sa još malih Roma. Sin ga prepozna, ja mu priđem, kažem aj sad daj taj bokser, a mali Rom kaže da se šalio i da se neće više šaliti na takav način. To je to, prošlo je i danas ponovo Čuburac, moj sin sa drugarima u parku iiiiii mali Rom sa još 30 Romčića,pretili, tražili pare, ponovo bokser, metalne palice...sin i drugari su se udaljili iz parka, ali ga je onaj prvi Rom pratio sa metalnim šipkama neko vreme. E sad, nisam rasista, poznajem dosta Roma, ali ovi su oni problematični. Da li smem ja da odem ponovo u park, nalupam šamare, rasteram bandu ili je to protivzakonito? Šta uraditi? - napisao je Joksimović, a komentari su bili podeljeni.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija