• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/M.K

27.05.2022

13:45

ZAGLJENI SMO STAJALI I PLAKALI, NEŠTO POSEBNO IMAM SA NJIM! Danica Maksimović o životu Žarka Lauševića

Kultura

ZAGLJENI SMO STAJALI I PLAKALI, NEŠTO POSEBNO IMAM SA NJIM! Danica Maksimović o životu Žarka Lauševića

Podeli vest

Glumica Danica Maksimović pojavila se na promociji knjige svog kolege, tim povodom otkrila je do sada nepoznate detalje

Danica Mksimović, emotivno doživela okupljanje svojih kolega povodom četvrte knjige Žarka Lauševića, "Padre, idiote", pa se prisetila snimanja njegovog poslednjeg filma “Bolje od bekstva”.

Foto: Printscreen You Tube

Glumica Danica Maksimović

- Kada je na filmu završio zbog mene u zatvoru, posle tri meseca je zaista bio životno u zatvoru. Nije ni bio na premijeri tog filma, samo je poslao telegram. Dok čitam njegove autentične knjige, kao da sam u paralelnom svetu. On je slobodan čovek, a i nije, tužno je sve to, mi želimo da mu pomognemo, ali on sve sam rešava. Mnogo volim i cenim i njega, i njegovu porodicu - rekla je Danica za "Blic", te je pred našim kamerama podelila kako ju je Žarko iznenadio kada se nedavno vratio u Beograd.

Foto: Instagram/danymaksi

- On je zaista jedna posebna ličnost, gde god da ga gledam upijam, ne trepnem jer ima takvu harizmu i žao mi je što su godine prolazile, a on nije bio tu. Ima neverovatnu težinu i moć da nam svima pokaže koliko je ta njegova nesreća još dublja i dramatičnija. Kada sam ga prvi put videla, došao je u “Zvezdara teatar” da pogleda predstavu i ušao u garderobu, nisam znala da je tu, ništa nismo rekli jedno drugom, samo smo stajali zagrljeni i plakali, i to je nešto posebno što imam sa njim – rekla je Danica drhtavim glasom.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija