• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

03.06.2022

18:20

NAŠA IRINA PRVA U RIMU! Mlada muzička zvezda pobedila na takmičenju u Italiji i dobija pozive iz mnogih zemalja da učestvuje, ali sponzora nema!

Privatna arhiva

Kultura

NAŠA IRINA PRVA U RIMU! Mlada muzička zvezda pobedila na takmičenju u Italiji i dobija pozive iz mnogih zemalja da učestvuje, ali sponzora nema!

Podeli vest

Mlada Irina Ognjević predstavljala je Srbiju na Međunarodnom muzičkom takmičenju "Viva Italija 2022" koje se održalo u Rimu i osvojila prvo mesto

Irina je u Italiju otišla kao deo "Angel voica" tima, i takmičila se sa interpretacijom pesme "Something’s Got a Hold on Me".

Foto: Privatna arhiva

Irina sa Zoricom Ninković, predsednicom "Angel Voica", predsednica WAPA Srbija (desno)

Na ovom prestižnom Međunarodnom takmičenju za decu učestvovali su mališani iz 12 zemalja među kojima iz Italije, Slovenije, Rumunije, Letonije, Litvanije, Makedonija, Bugarske, Albanije, Ukrajine, a bio je čak i predstavnik sa Kosova.

 

 

Takmičenje se održalo u organizaciji WAPA (World Association of Performing Arts) i sve je proteklo u najboljem redu.

Foto: Privatna arhiva

Pobednica "Viva Italija 2022" Irina Ognjević


Irina je osvojila Prvo mesto u kategoriji Pop pesme od 10 do 12 godina, ali kako nam otkriva njena mama Nataša, ovo nije prvi i jedini poziv za takmičenje. Kako kažu, odlazak na takmičenja je poprilično skupo, a sponzori ih odbijaju:

- Irina ima pozive da učestvuje na takmičenjima u Rumuniji, Makedoniji, Bugarskoj i za svako to takmičenje potrebno je izdvojiti minimum po 1.000 evra samo za smeštaj i put zbog čega smo kontaktirali mnoge za sponzorstvo. Obaraćala sam se opštini, gradu Beogradu za pomoć (sponzorstvo),raznim organizacijama, ali od nekih nisam ni odgovor dobila- kazala je Nataša Ognjević, Irinina mama.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija