• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

12.06.2022

23:15

ANDRIJA MILOŠEVIĆ ISTRAUMIRAO SUPRUGU Glumac priča vic, Aleksandri sve preselo!

printscreen instagram/_djedja_

Kultura

ANDRIJA MILOŠEVIĆ ISTRAUMIRAO SUPRUGU Glumac priča vic, Aleksandri sve preselo!

Podeli vest

Andrija Milošević poznat je po tome što obožava da priča kratke viceve koje njegovoj ženi najčešće nisu smešni, a ovaj put je uspeo i da je prepadne.

Andrija Milošević pokušao je da se našali sa svojom suprugom Aleksandrom Tomić, ali ju je dočekavši ispred toaleta uplašio.

Glumac je, naime, želeo supruzi da ispriča vic, pa ju je čak sačekao ispred kupatila. Čim ga je ugledala počela je da vrišti, a on nije mogao da prestane da se smeje.

- Izlazi iz toaleta, imam strašnu foru - započeo je Andrija, a u tom momentu naišla je njegova supruga koja je bila izbezumljena.

- Nisam hteo da te prepadnem, samo da ti ispričam nešto - rekao je dok se smejao, a onda i ispričao vic supruzi:

- Znaš li kako se zove ružni ormar - plakar - rekao je i nastavio da se smeje.

- Nikada ne čekaj ženu ispred toaleta - poentirao je glumac šaljivo za kraj.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 1 godinu

Tužni ormar a ne ružni! Ali Andrija je lud 100%.Ha, ha, ha...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija