• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

13.06.2022

11:26

I JA SAM BIO ŽRTVA VRŠNJAČKOG NASILJA! Saša Joksimović progovorio o problemu sa kojim se susreo njegov sin, pa priznao da je on doživeo isto

Printscreen You Tube/Prakticna zena

Kultura

I JA SAM BIO ŽRTVA VRŠNJAČKOG NASILJA! Saša Joksimović progovorio o problemu sa kojim se susreo njegov sin, pa priznao da je on doživeo isto

Podeli vest

Glumac Saša Joksimović bio je gost jutarnjeg programa gde je otvoreno govorio o problemu koji je njegov sin imao, pa je priznao da se i on susreo sa istim

Saša Joksimović, nedavno se obratio za pomoć na društvenim mrežama, jer njegov sin žrtva vršnjačkog nasilja. Saša je jutros bio gost jutarnjeg programa na Prvoj i tom prilikom otkrio kroz kakvu agoniju je njegov naslednik prošao.

Foto: printscreen

Saša Joksimović

- Došlo je do incidenta u onom trenutku kada mu je jedan vršnjak, možda i mlađi od njega, pretio bokserom da će ga tući. Ja sam u jednom trenutku mislio da on mene možda laže, to je pubertet jer ima 13 godina itd... I ja mu kažem ajde da ga pronađemo, da vidim da li zaista se to desilo. I zbilja, mi smo otišli u park i tu je bio njegov otac, puno dece. Ja mu priđem i kažem mu: "Ćao, ajde daj mi taj bokser". On me gleda onako čudno i kaže: "Pa ne, ja sam se šalio...". I tu se sve to lepo završi, roditelji su bili tu i porazgovarali smo, i oni su rekli da se to neće ponoviti, da treba lepo da se druže, da je to veliki park, park za sve. Oni su obećali da će tako biti i to je prošlo - kaže Joksimović, koji dodaje da se nakon nedelju dana situacija ponovila, ali je njegovog sina i drugare zaštitio čovek koji se u tom trenutku našao u parku.

- Posle sedam dana dešava se to da je moj sin ponovo bio sa drugarima u Čuburcu, a isti dečaci su im pretili sa palicama, bokserima, psovali ih, bili su tu i noževi... Srećom jedan čovek ih je zaštitio.

Foto: printscreen

- Kulminacija svega toga se desila kada sam išao za Ivanjicu, igrao sam predstavu, bio sam u kombiju, mene zove sin i kaže: "Dođi odmah u Čuburac". Ja ga upitam šta je bilo, on mi kaže da su mu ukrali pare i polili vodom. Bio sam vruće glave, izrevoltiran i onda sam objavio na Instagramu video. Tada sam dobio puno poruka od roditelja koji su mi pisali da se suočavaju sa istim problemima.

- I ja sam bio žrtva vršnjačkog nasilja - rekao je Joksimović za kraj.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija