• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.06.2022

15:20 >> 15:23

PLIVAJTE SA NAMA! Predstava zbog koje nestaje strah od vode! Za decu, mame, bake, deke...

www.swimmingdad.com

Kultura

PLIVAJTE SA NAMA! Predstava zbog koje nestaje strah od vode! Za decu, mame, bake, deke...

Podeli vest

Premijera jedine dečije lutkarske predstave o plivanju „Plivajte sa NAMA“ u izvođenju dečijeg pozorišta „Teatrilo“ održaće se u ponedeljak 20. juna, sa početkom u 19 časova, a u okviru manifestacije „Futoško kulturno leto“ u KC “Mladost“, Futog

Za razliku od drugih dečijih lutkarskih predstava, „Plivajte sa NAMA“ je inspirisana realnim likovima, plivačima Jakovom i Petrom, a po motivima istoimenih slikovnica o plivanju i odrastanju čiji je autor Vladimir Anušić – Swimming Dad.

Cvetin Aničić, renomirani dramaturg, lutkar i reditelj pretočio je ovu priču u stihovima sa ivice bazena u čarobnu, edukativnu, duhovitu i zabavnu predstavu za decu „Plivajte sa NAMA“!

Foto: www.swimmingdad.com

Nakon premijere, predstava će „živeti“ u okviru redovnog repertoara dečijeg pozorišta „Teatrilo“. Predstava je kreirana da na zanimljiv i zabavan način upozna decu sa mogućnostima koje plivanje pruža, ali i sa pravilima ponašanja na bazenu.

Foto: www.swimmingdad.com

Tokom predstave deca će na duhovit način, a uz Jakova i Petru i sa njihovom družinom za plivanje patkom Ratkom i majstorom za ronjenje ribicom Zlaticom, naučiti i da je pravilno disanje veoma važno za plivanje, da biti opušten u vodi je imperativ, da nema mesta strahu od vode, plivanja, jer život je lepši kada plivate!

Foto: www.swimmingdad.com

Lutkarska predstava o plivanju namenjena je deci, (ne)plivačima od 3 do 8 godina, kao i onim malo starijima, jer nudi deci i roditeljima plivačko rešenje, usvajanjem koncepta plivanja bez straha, i bez napuštanja zone sigurnosti.

Foto: www.swimmingdad.com

Da, da, i za vas je:

- Decu koja žele da nauče da plivaju i uživaju u vodi
- Za plivače da se podsete koja su to osnovna pravila ponašanja na bazenu
- Roditelje čije dete ima strah od vode, plivanja…
- Trenere, učitelje, koji deci mogu da predoče šta sve mogu da rade, kada znaju da plivaju!
- Ali je i za tetke, ujne, stričeve, bake, deke… koji decu od najranijeg uzrasta uvode u bezbedan a bogat svet plivanja i odrastanja u i kraj vode!

ULAZ JE BESPLATAN!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija