• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

15.06.2022

10:54

OVOG PUTA IGRAM ZAVODLJIVU ŽENU! Kalina Kovačević otvoreno o novoj predstavi sa Petrom Strugarom

pritnscreen

Kultura

OVOG PUTA IGRAM ZAVODLJIVU ŽENU! Kalina Kovačević otvoreno o novoj predstavi sa Petrom Strugarom

Podeli vest

Kalina Kovačević i Petar Strugar ponovo su se vratili na scenu

Glumica Kalina Kovačević i Petar Strugar igraće u predstavi "Rat i mir" gde će igrati brata i sestru. Predstava će se ponovo igrati nakon 40 godina na sceni u Narodnom pozorištu.

Foto: Printscreen You Tube

Kalina Kovačević

- Meni je drago da se u novoj predstavi pojavilo mnogo mladih glumaca, koji su dali novu energiju. Ne smemo da zaboravimo ni “stariju” gardu, koja je bila tu da da smernice svim mladim glumcima. Lepo smo se uklopili i ta energija se prepoznala. Radimo ozbiljan naslov, “Rat i mir”, čiju glumačku težinu ne može svako da isprati i da iznese te likove – istakla je Kalina i dodala:

- Mi smo to međusobnom podrškom uspeli. Bilo je naporno, ali se isplatilo. Već imamo zakazana gostovanja u regionu, što je dobro i veoma važno, kako za nacionalni teatar, tako i za našu kulturu - dodala je ona.  

Ulogom Elen, koja je prelepa i privlači sve poglede, ali je hladna, Kalina se u predstavi „Rat i mir“ našla u potpuno drugačijoj ulozi od onih u kojima smo navikli da je gledamo. I ona sama bila je iznenađena kada joj je reditelj dodelio baš tu ulogu.

Foto: Printscreen You Tube

Petar Strugar

- Ovo je prvi put da igram neku vamp ženu i takvu ženu, da idem na fizički izgled, koji je veoma primaran i bitan kod nje. Moram da priznam da mi je bilo vrlo interesantno kada je reditelj rekao da ja igram tu ulogu. Čak sam ga i pitala: “Jesi li siguran? Svi su bili malo u zbunu, jer ja nikada ne idem na tu kartu. Ja sam više ortak nego što sam vamp žena”. Ali, uradila sam to i dobili smo dobre kritike, i Petar i ja. Drago mi je što smo rizikovali i što se taj rizik isplatio – rekla je Kalina u emisiji “Kec na jedanaest”.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija