• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

20.06.2022

07:20

OTKRIVAMO! SNIMA SE DRUGI DEO KULTNOG HORORA! Biković odbio ulogu u nastavku "Leptirice"

Printscreen AmiG Show

Kultura

OTKRIVAMO! SNIMA SE DRUGI DEO KULTNOG HORORA! Biković odbio ulogu u nastavku "Leptirice"

Podeli vest

Miloš Biković odbio je ulogu u nastavku kultnog filma "Leptirica"!

Drugi deo horora reditelja Đorđa Kadijevića iz 1973. godine počinje da se snima ove jeseni.

Kako Informer saznaje, glavna muška uloga ponuđena je našem najpopularnijem glumcu Milošu Bikoviću.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Miloš Biković odbio ulogu u filmu "Leptirica"

- Producentima je prvi pik bio Miloš Biković, koji je trebalo da igra Strahinju. Odlučili su se za njega jer je veoma talentovan glumac, ali i zato što su želeli nekog ko je velika filmska zvezda. Na taj način bi film imao zagarantovan komercijalni uspeh, a zbog Miloša bi publika pohrlila u bioskope - priča izvor Informera.

Žali za ulogom

Prema njegovim rečima, Biković je bio oduševljen celom idejom, ali je posle dužeg razmišljanja morao da odbije ponudu.

- Dopalo mu se što će jedan kultni film imati nastavak, kao i to što scenario piše Đorđe Kadijević, koji je režirao prvi deo. Pokušavao je da uskladi svoj gusti raspored s terminima za snimanje, ali nije uspeo. Nažalost, morao je da odbije ulogu jer je već potpisao ugovore za brojne projekte u Srbiji i Rusiji, i to u naredne dve godine. Snimanje "Leptirice" trebalo bi da počne na jesen, baš kada Miloš ima obaveze u Moskvi. Mnogo mu je žao zbog toga - priča naš sagovornik.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Miloš Biković

Reditelj Đorđe Kadijević potvrdio je da je Biković trebalo da igra u "Leptirici" i dodao da će se uskoro znati ko će zauzeti njegovo mesto.

- Tačno je da je Bikoviću ponuđena glavna uloga, ali ne bih ulazio u detalje. Još tražimo glumca koji će igrati Strahinju. Petar Božović ga je odlično izneo u originalu, ali u nastavku nam treba neko mnogo mlađi od njega. Nadam se da će se Božović svakako pojaviti u filmu kako bi održao vezu između nastavaka - kaže Kadijević, koji trenutno radi na scenariju:

- Pišem treću verziju scenarija. Voleo bih da radnju razumeju i oni koji nisu gledali film, pa zato imam mnogo posla. Priča će biti smeštena u današnje vreme.

Priča o vampirima

Podsetimo, radnja horora koji je snimljen pre skoro pola veka odigrava se u selu Zarožje kod Bajine Bašte. Strahinja (Petar Božović) započinje romansu sa seljankom Radojkom (Mirjana Nikolić). Jedne noći ona se preobražava u čudovište i Strahinja saznaje da je njegova devojka zapravo vampir. Nastavak "Leptirice" snimaće se u produkciji "Filmskih novosti".

Nastavak će biti još strašniji

Reditelj Đorđe Kadijević kaže da će nastavak "Leptirice" biti strašniji od originala.

- Gledaoci će se plašiti dok ga gledaju čak i više nego u prvom delu! Spremite se za pravi horor - poručuje on.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija