• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Glorija/Informer/M.K

20.06.2022

12:22

SAD MI JE DOBRO, KOLIKO MOŽE BITI! Seka Sablić progovorila o zdravstvenom stanju, pa se osvrnula na rođendan koji je nedavno proslavila!

Kultura

SAD MI JE DOBRO, KOLIKO MOŽE BITI! Seka Sablić progovorila o zdravstvenom stanju, pa se osvrnula na rođendan koji je nedavno proslavila!

Podeli vest

Slavna dramska umetnica Jelisaveta Seka Sablić, zvezda srpske i jugoslovenske kinematrolografije i pozorišne scene, otkrila je zašto je u tišini proslavila 80. rođendan i kakvo joj je zdravstveno stanje trenutno

 Seka otkriva koliko strepi od korone, kakvo joj je zdravstveno stanje i priznaje da ne zna šta da misli o godinama ali se time i ne opterećuje previše.

Foto: printscreen instagram

Seka Sablić

- Pravim se luda i dobro mi je, još uvek. Više me drugi podsećaju na godine nego što godine mene podsete. I uvek kažem: "Hvala ti bože jer me ništa ne boli", samo me malo češće žuljaju cipele. Sve to ide svojim tokom. I šta mi vredi da imam odnos prema godinama kad one rade svoje, kad-tad sve nas čeka ono što mora da nas dočeka. Volela bih kada bi ti sve moglo nakako da se uspori, a kad bi moglo da stane, bilo bi bajno. Poželela sam sebi da se neko vreme uspori, da stane, da bude ovako kako jeste što duže. Sada mi je dobro, koliko može biti dobro svima nama pored ovih užasa koji se dešavaju, pored ovog užasnog rata, klanja. Ovo je zaista strašno. Kad naletim na te izveštaje, okrećem kanal bežim od toga iako pomno pratim šta se događa. Isčekujem da se kaže kraj, stop, stani, po cenu bilo čega. Zar nije sramota da se u 21.veku, kada se svet toliko promenio i otišao napred stravičnom brzinom, tako ratuje? To je za mene nezamislivo - rekla je Seka i osvrnula se na svoj rođendan koji ne nedavno proslavila u krugu porodice:

Foto: tv pink printscreen

- Imam poseban stav prema duvanju svećica. I dok nije bilo kovida, bilo mi je nenormalno da deset ili dvadeset ljudi i dece duva u tortu koja se posle seče i jede. To mi je potpuno strano, nikad to nisam radila. Deco to možda i možeš da dozvoliš, ali ona se ne razlikuju od odraslih i takođe prenose virus. Mojoj najboljoj drugarici su upravo školska deca nedavno prenela virus, iako je vakcinisana četiri puta, ali je, srećom, zbog toga dobro prošla. Živele vakcine!- zaključila je Seka 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija