• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.07.2022

17:35

NINA SENIČAR NA MEDENOM MESECU UŽIVA U LUKSUZU! Zavirite u vilu u kojoj boravu popularna glumica - čist luksuz! (VIDEO)

Zoran Sinko

Kultura

NINA SENIČAR NA MEDENOM MESECU UŽIVA U LUKSUZU! Zavirite u vilu u kojoj boravu popularna glumica - čist luksuz! (VIDEO)

Podeli vest

Glumica i voditeljka Nina Seničar nedavno je stala na ludi kamen sa glumcem Džejom Elisom, a večnčanje su napravili u Italiji

Nina i Elison odlučili su da produže svoj boravak u Italiji, a glumica je sada pokazala kako izgleda vila u kojoj njen izabranik i ona borave tokom medenog meseca.

Na snimku koji se Nina objavila na svom Instagram profilu, može se videti luksuzan nameštaj kao i ogromna terasa, sa koje se pruža pogled na prirodu.

Podsetimo, venčanje Nine i Džeja održano je u dvorcu u Toskani, u čuvenom zdanju "Villa Mangiacane", a lokaciju je odabrala upravo Nina Seničar, koja je oduvek maštala da se uda na mestu kao što je ovo.

Lepa Novosađanka ranije je otkrila da je slučajno postala manekenka.

Dok sam studirala u Italiji, upoznala sam ujninog prijatelja, koji je bio vlasnik velike modne agencije u Milanu. Predložio mi je da uradimo probno slikanje, ali rekla sam mu da nemam vremena jer moram da učim. Međutim, nekako smo uspeli da se uskladimo i fotkala sam se. Ubrzo sam dobila prvi posao, bila je to revija donjeg veša. Zaradila sam 1.000 evra za jedan dan! Pitala sam se: "Je l' ovo moguće?" - ispričala je Nina ranije u emisiji "Balkanskom ulicom".

 

BONUS VIDEO:

 

 
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija