• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.I.

26.07.2022

21:31

IMAM UTISAK DA UMIREMO SAMO MI! Danica Maksimović slomljena zbog smrti Branka Cvejića

printscreen

Kultura

IMAM UTISAK DA UMIREMO SAMO MI! Danica Maksimović slomljena zbog smrti Branka Cvejića

Podeli vest

Glumac Branko Cvejić preminuo je u 75. godini, a njegove kolege teško su primile ovu vest kao i svi oni koji su ga voleli kako u poslu, tako i u životu. Danica Maksimović jedna je od njih i veoma teško je prihvatila odlazak prijatelja i kolege

Danica se za Informer zapitala zbog čega deluje kao da sam glumci poslednjih godina umiru:

Foto: Zoran Sinko

Danica Maksimović slomljena zbog smrti Branka Cvejića

- Čula sam, teško mi je i tako je već tri godine. Imamo osećaj da umiremo samo mi, glumci, evo sada i Branko. Teško nam je bez svih tih ljudi s kojima smo delili scenu, posao, život… Samo želim da izjavim saučešće njegovoj porodici i da kažem da mi je mnogo žao. Ne želim da govorim o njegovoj bolesti, o tome ne - izjavila je Maksimovićeva koja nije želela da komentariše detaljnije. 

Danica i Branko saradjivali su godinama, a poslednji projekat na kom su zajedno radili je serija “Sinđelići”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija