• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.K.

29.07.2022

07:15

EKIPA INFORMERA NA SNIMANJU NASTAVKA HIT SERIJE "TAJKUN"! Bjela: U drugoj sezoni imaćemo tri tajkuna!

Kultura

EKIPA INFORMERA NA SNIMANJU NASTAVKA HIT SERIJE "TAJKUN"! Bjela: U drugoj sezoni imaćemo tri tajkuna!

Podeli vest

Glumac Dragan Bjelogrlić, glavni glumac serije "Tajkun", otkrio je detalje nastavka jedne od najpopularnijih serija na Balkanu

Dragan Bjelogrlić dobija opasnu konkurenciju u drugoj sezoni hit serije "Tajkun". Ekipa Informera posetila je glumce i autore na setu na beogradskom Fakultetu organizacionih nauka. Oni su nam otkrili da će u novim epizodama biti čak tri tajkuna!

Foto: ATA Images

Dragan Bjelogrlić

Pored Bjele, koji igra Vladana Simonovića, tajkune igraju i Dejan Aćimović (Kosta Balaban, vlasnik kompanije "Balaban") i Marko Grabež (Dušan Tadin, koji je na čelu kompanije "Stratos").

Dragan Bjelogrlić je na snimanje došao među prvima i otkrio nam šta gledaoci mogu da očekuje od njegovog lika u nastavku serije.

- Vladan Simonović neće biti toliko dominantan u drugoj sezoni, jer će tu biti više priča i novih likova. Među njima su dva nova tajkuna, koje igraju moje kolege Dejan i Marko. Iskreno, jedva sam čekao da ponovo "uđem u kostim" svog lika i oživim ga. Mislim da će nova sezona biti uspešnija od prve - priča Bjela i dodaje da će u nastavku biti zanimljiv i odnos Vladana i njegove ćerke Mile, koju igra Teodora Dragičević.

Foto: Tanjug

Dragan Bjelogrlić

Direktor fotografije Radan Popović je nakratko napravio pauzu u radu i otkrio nam da će druga sezona biti "krvavija".

- U drugoj sezoni biće mnogo smrti i ubistava. Videćemo hoće li preživeti naši tajkuni - bio je misteriozan Radan.

Ostale uloge igraju Miloš Petrović Trojpec, Ana Stefanović Bilić, Nada Šargin, Jelena Šokić i Milica Trifunović. Serija "Tajkun" snima se u produkciji "Telekoma Srbija" i "Fajerflaja", a nove epizode će premijerno biti prikazane sledeće godine na RTS i Superstaru.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija