• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.08.2022

17:57

OŽENIO SE MIMA KARADŽIĆ SA SKORO 40 GODINA MLAĐOM ŽENOM?! Prelepa brineta u venčanici i glumac pozirali sa osmehom od uva do uva!

Kultura

OŽENIO SE MIMA KARADŽIĆ SA SKORO 40 GODINA MLAĐOM ŽENOM?! Prelepa brineta u venčanici i glumac pozirali sa osmehom od uva do uva!

Podeli vest

Glumac Mima Karadžić šokirao je sve pratioce kada je postavio fotografije u otmenom odelu pored mnogo mlađe devojke u venčanici. Mima nikada pre nije pokazivao javnosti svoju izabranicu, niti je govorio o bračnim planovima

Večiti neženja, glumac Mima Karadžić, sve je iznenadio najnovijim fotografijama na društvenoj mreži Instagram, a ubrzo nakon toga, komentari su krenuli da se ređaju.

Foto: Printscreen You Tube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Mima Karadžić

Naime, Mima je na fotografijama u elegantnom odelu, pored lepe brinete u venčanici, pa je kao bomba odjeknula vest da je glumac odlučio da stane na "ludi kamen".

- Sve je to divna igra, kad si u društvu nekog prirodno lepog bar imaš utisak da si i ti lepši - napisao je glumac pored slike sa njegovom izabranicom u belom.

 

 

On nikada pre nije govorio o planovima o venčanju, niti je do sada viđen u javnosti sa mladom plavookom devojkom.

Karadžić je, takođe, objavio i fotografiju pored vidno mlađe žene u venčanici, gde je drži za ruke i napisao:

- Eh, kako je lepota ženska očaravajuća

 

 

Prelepa brineta i više od četrdeset godina stariji glumac napravili su pravu pometnju, a pitanje da li je na njegovoj ruci zaista zasijala burma nije dugo čekalo na odgovor.

Ženski deo populacije za sada može da odahne jer su Mima Karadžić i manekenka Dejana Dubaić ovog puta pozirali samo za modni editorijal časopisa „Bazar“.

Po svemu sudeći naočiti Crnogorac će još dugo ponosno nositi titulu večitog neženje.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija