• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.K.

11.08.2022

08:35

SOFIJA MILOŠEVIĆ ŽELI DA DOVEDE LINIJU DO SAVRŠENSTVA! Posle porođaja bila sam debela! Smršala sam sedam kilograma, moram još dva!

Estrada

SOFIJA MILOŠEVIĆ ŽELI DA DOVEDE LINIJU DO SAVRŠENSTVA! Posle porođaja bila sam debela! Smršala sam sedam kilograma, moram još dva!

Podeli vest

Manekenka Sofija Milošević pričala je kako se za vreme trudnoće ugojila 10 kilograma i da ju je posle porođaja izluđivao višak oko stomaka, pa se odrekla brze hrane i počela da vežba u teretani i trči

Sofija Milošević (31) kaže da se u drugoj trudnoći mnogo ugojila i da je nakon porođaja bila debela!
Atraktivnoj manekenki, koja je krajem marta ove godine sa fudbalerom Real Madrida Lukom Jovićem dobila drugog sina Teodora, ne dopada se kako njeno telo izgleda u ogledalu, iako joj mnogi zavide na njemu! Zbog toga je krenula na dijetu i do sada smršala sedam kilograma.

Foto: printscreen instagram

Sofija Milošević

Dojila dok nije počela da krvari

Sofija kaže da je prvog sina Alekseja (2) dojila osam meseci, sve dok više nije mogla da izdrži bol:

- Prestala sam zato što su mu izrasli zubići i nisam mogla više da izdržim bol, krv i rane. Imam tanku kožu, pa sam imala osećaj kao da me neko seče nožem.

- Tokom trudnoće sa Teodorom nisam imala problem sa mučninama i zbog toga sam jela po ceo dan. Bila sam nezaustavljiva! Ugojila sam se čak 10 kilograma. Nakon porođaja sam imala 65 kilograma i izluđivao me je višak oko stomaka. Imala sam utisak da, gde god pođem, moj stomak ide ispred mene. To me je baš nerviralo - priča Sofija za Informer i dodaje da je sada okrenula drugi list:

- Čim sam dobila zeleno svetlo od lekara, korigovala sam ishranu, krenula da treniram i konačno se rezultati mukotrpnog truda i rada vide. Sada imam 58 kilograma, ali želim da smršam još dva. Blizu sam cilja!

Foto: printscreen instagram

Sofija kaže da je u nameri da steše liniju promenila ishranu.

- Izbacila sam proste šećere, koji se nalaze u slatkišima, a ugljene hidrate sam smanjila, ali ih i dalje konzumiram. Najveći uspeh je to što sam se odvikla od brze hrane, koju sam jela tokom cele trudnoće. Sada uglavnom doručkujem ovsenu kašu sa kikiriki puterom i svežim voćem ili jaja sa avokadom i hlebom. Za ručak biram ribu ili meso sa povrćem i salatom, a slično jedem i za večeru. Doduše, moram da budem iskrena, nekad se opustim pa pojedem picu ili pastu - otkriva Sofija.

Pored dijete, za topljenje kilograma ključni su i naporni treninzi.

- Volim da kombinujem razne vrste vežbi. Nekad idem u teretanu i dižem tegove, a nekad na otvorenom radim vežbe izdržljivosti, trčim, penjem se uz stepenice... Vratila sam se čak i boksu. Pored toga što taj sport sagoreva mnogo kalorija, pomaže mi da se rešim stresa i negativne energije - kaže manekenka.

Luka želi četvoro dece

Manekenka otkriva da Luka Jović želi četvoro dece.

- Meni je za sada dosta dvoje. Međutim, Luka bi voleo da ima četvoro - priča Sofija.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija