• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

16.08.2022

12:30

NA 28. SARAJEVO FILM FESTIVALU NAGRAĐENE SERIJE TELEKOMA SRBIJA Kvalitet sadržaja prepoznat kroz 27 nominacija, a ovo su novi projekti!

Promo

Kultura

NA 28. SARAJEVO FILM FESTIVALU NAGRAĐENE SERIJE TELEKOMA SRBIJA Kvalitet sadržaja prepoznat kroz 27 nominacija, a ovo su novi projekti!

Podeli vest

Serije Telekoma Srbija gledane su na pet kontinenata, a kvalitet sadržaja je prepoznat kroz nagrade i čak 27 nominacija na Sarajevo film sestivalu!

Osvajanjem nagrada na ovogodišnjem Sarajevo film festivalu, kompanija Telekom Srbija dobila je još jednu potvrdu kvaliteta iz regiona kada je reč o produkciji serijskog i filmskog sadržaja. Zanimljivost sadržaja Telekoma Srbija prepoznata je i kroz čak 27 nominacija u različitim kategorijama, a regionalni produkcijski lider predstavio je i svoje buduće projekte koji su oduševili publiku.


- Telekom Srbija nastavlja misiju internacionalizacije svojih serija i popularizacije domaće
kinematografije. Činjenica da kreiramo serije koje su gledane na pet kontinenata daje nam vetar u leđa da budemo još bolji i kreativniji i da svake godine pomeramo granice kvaliteta produkcije promovišući tako naš region kao plodno tlo za stvaranje kvalitetnog sadržaja
- izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.

Za Srce Sarajeva, nagradu festivala, bilo je nominovano čak sedam projekata Telekoma Srbija u svim kategorijama - „Besa 2“, „Ubice moga oca 5“, „Čudne ljubavi“, „Blok 27“, „Složna braća 2“, „Močvara 2“ i „Crna svadba“. Najveći broj nominacija, u do sada najjačoj konkurenciji, samo je jedna od potvrda najvišeg kvaliteta produkcije Telekoma Srbija.


Telekom Srbija nastavlja sa proizvodnjom vrhunskog sadržaja, pa su predstavnice ove kompanije Marina Garović i Jasmina Lakobrija sa autorima serija predstavile neke od budućih projekata produkcije Telekoma Srbija, kao što su serije „Volja sinovljeva“, „Bunar“, „Šetnja sa lavom“ „Poseta“, „Pasjača“ i „Nemirni“. Pozitivne reakcije publike nedvosmisleno ukazuju da sa nestrpljenjem očekuju nove projekte i da će u budućnosti možda neki od njih biti glavni pretendenti za nagrade ovog festivala.


28. Sarajevo Film Festival i ove godine je okupio najuspešnije predstavnike filmske industrije iz regiona i sveta, u cilju međunarodne promocije regionalnih filmova, talenata i budućih projekata. Tokom osam dana trajanja festivala, više stotina medijskih i televizijskih stručnjaka i kritičara
svedočilo je velikom uspehu produkcijske kuće Telekoma Srbija i uživalo u najnovijim dostignućima
regionalne i svetske kinematografije.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija