• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

19.08.2022

07:00

POZNATI MUŠKARCI ĆELAVOST REŠAVAJU TRANSPLANTACIJOM! Lečić, Kalinić i Bukvić presadili kosu za 5.000 evra!

printscreen

Kultura

POZNATI MUŠKARCI ĆELAVOST REŠAVAJU TRANSPLANTACIJOM! Lečić, Kalinić i Bukvić presadili kosu za 5.000 evra!

Podeli vest

Branislav Lečić, Milan Kalinić i Raša Bukvić presadili su kosu! Transplantacija kose je poslednjih godina postala hit kod muškaraca, a tom trendu nisu mogli da odole ni mnogi naši glumci, pevači, voditelji... Cena ove intervencije u Srbiji, u zavisnosti od broja presađenih folikula, kreće se od 1.500 do 5.000 evra

Lečić i Kalinić su prvi u našoj zemlji probili led. Oni su presadili kosu još pre osam godina u jednoj poznatoj beogradskoj klinici.

- Presađena mi je sopstvena kosa sa zadnjeg dela glave, gde je imam, na prednji deo, gde mi je falila... Rezultati su se pojavili vrlo brzo, već posle mesec dana možete da vidite kako nove dlačice izrastaju! - kaže Leka.

Foto: printscreen RTV Pink

Glumac Branislav Lečić

Glumac i voditelj Milan Kalinić ovu intervenciju do sada je uradio dva puta.

- Kod mene su se prvi rezultati videli već posle tri-četiri meseca. Kad mi je izrasla nova kosa, i sebi i drugima bio sam skroz drugačiji. Vredi svaki evro! - kaže Milan.

Foto: Zoran Sinko

Glumac Milan Kalinić

Idu u Tursku

Kosu je presadila i zvezda serije "Besa" Raša Bukvić, ali o tome ne želi javno da govori.

Transplantaciju kose uradili su i pevači Bojan Marović i Danijel Alibabić, kao i bivši učesnik "Zadruge" Alen Hadrović.

Ova estetska intervencija je veoma popularna i u Turskoj, pa su neke naše javne ličnosti taj zahvat uradile u Istanbulu. Među njima je i glumac i voditelj Dragan Marinković Maca, koji je kosu presadio pre tri meseca.

Foto: Žarko Radovančev

Glumac Dragan Marinković Maca

- Džaba ljudi troše pare na razne šampone, ampule i preparate, jer im od toga kosa sigurno neće porasti. Jedino trajno rešenje je transplantacija. Ja sam presadio kosu u prednjem delu i prezadovoljan sam rezultatima - kaže Maca.

Intervencija deset sati

Tokom transplantacije kose, koja može da traje i do deset sati, najviše se može presaditi 5.000 folikula. Svaki folikul u proseku sadrži dve i po dlake, što znači da se jednom intervencijom može presaditi i do 12.500 dlaka. Folikuli se uzimaju iz zadnjeg dela glave, gde ih ima najviše, ali i zbog toga što oni nisu genetski predodređeni za opadanje, kao što je to slučaj sa temenim delom glave.

Kosu presadio i Nadal

Za transplantaciju kose se pre tri godine odlučio i španski teniser Rafael Nadal. Kosu su presadile i neke od najvećih holivudskih zvezda, poput Bena Afleka, Toma Henksa i Nikolasa Kejdža.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija