• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

29.08.2022

09:10

TOMA I SLIVANA ZAJEDNO, SREĆNI I NASMEJANI! Isplivala nikad viđena fotografija slavnih pevača

printscreen

Kultura

TOMA I SLIVANA ZAJEDNO, SREĆNI I NASMEJANI! Isplivala nikad viđena fotografija slavnih pevača

Podeli vest

Nakon što su mnogi odgledali film "Toma", pitali su se da li je Zdravković stvarno bio zaljubljen u Silvanu Armenulić. Na društvenim mrežama pojavila se stara fotografija na kojoj su Toma Zdravković i Silvana Armenulić

Na društvenim mrežama kruži snimak na kom su tri pokojna legendarna pevača Toma Zdravković, Silvana Armenulić i Bora Drljača. U pitanju je bio svečani doček koji su organizovali lokalni organizatori. Toma i Bora su u to vreme bili na početku karijere, dok je Sailvana već bila na vrhu. Pevačka družina je domaćinski dočekana o čemu svedoči zanimljiva fotografija na kojoj jedu pečeno pile. Nije bilo noža i viljuške jer je bilo slađe jesti prstima.

 

 

Bio je to događaj koji prepričavaju generacije. Meštani Braničeva su ugostili zvezde narodne muzike jednog hladnog februarskog dana početkom sedamdesetih. Selo su posetili Silvana Armenulić, Toma Zdravković, Bora Drljača i drugi izvođači u okviru manifestacije "Karavan Večernjih novosti". Pored radoznalih meštana goste su dočekali vitezovi "Ljubičevskih konjičkih igara". Istog dana je održan koncert narodne muzike u Domu kulture.

BONUS VIDEO:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija