• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.K.

01.10.2022

07:40

MLADI GLUMAC POSTAO MILJENIK ŽENA ZBOG ULOGE U "KLANU"! Devojke me muvaju otkad igram Šoka!

Promo

Kultura

MLADI GLUMAC POSTAO MILJENIK ŽENA ZBOG ULOGE U "KLANU"! Devojke me muvaju otkad igram Šoka!

Podeli vest

Glumac Aleksandar Dimitrijević priznaje da mu je uloga Šoka donela veliku popularnost kod žena!

Aleksandar Dimitrijević kaže da mu se devojke stalno udvaraju otkad glumi "Šoka" u "Klanu".

Foto: Firefy Productions - promo

Aleksandar Dimitrijević

Popularnog glumca od ovog vikenda ponovo gledamo u hit seriji, čija se druga sezona emituje na RTS. Aleksandar priča da mu je uloga Šoka donela veliku popularnost kod žena.

- To se desilo već posle emitovanja prve epizode "Klana"! Kad sam sutradan izašao na ulicu, svi su me gledali. Tada mi je to bilo i smešno i čudno, a posle sam se navikao. Popularnost ima i lepih strana, donela mi je mnogo udvaračica! Zahvaljujući ulozi Šoka mnoge devojke mi prilaze. To mi, naravno, prija, ali prijatelji i porodica pomažu mi da se održim na zemlji, da ne poletim... - priča glumac i dodaje da mu devojke najčešće prilaze kad sa društvom ode u kafanu:

- Volim kafanu! U poslednje vreme imam mnogo obaveza, ali kad god stignem, svratim na dobru klopu, piće i muziku. Iz Ivanjice sam i tamo imam veliko društvo, s nekima se družim već 25 godina i najdraže mi je kada s njima odem u kafanu. Volim da mi tamburaši sviraju na uvce.

Ne podnosi nepravdu

Ljubav prema kafani ima i njegov lik Šok. On već u prvoj epizodi druge sezone uživa u kafani sa Pašom (Nedim Nezirović). Pored toga, Aleksandar i Šok imaju još jednu zajedničku crtu:

- Privatno sam plahovit i brzoplet, kao i Šok. Takve reakcije su me mnogo puta uvalile u probleme. Najviše planem na laž i nepravdu. Godinama radim na sebi kako bih te osobine smirio i više to ne ispoljavam tako često kao nekad...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KLAN (@klan.serija)

Mrzi "fukarluk"

Aleksandar kaže da mu nije bilo lako kada se iz Ivanjice preselio u Beograd i upisao Fakultet dramskih umetnosti.

- Mi koji dolazimo iz manjih mesta u veliki grad nismo navikli na "fukarluk". Tek onda se susrećemo sa svakakvim ljudima - priča glumac i priseća se jedne nemile situacije:

- Kada sam došao u Beograd, počeo sam da radim jednu predstavu u Studentskom kulturnom centru. Direktorka mi je nudila da potpišemo ugovor, ali nisam hteo jer smo se sve usmeno dogovorili i verovao sam joj. Dve nedelje pred premijeru me je pozvala i rekla da otkazuju predstavu jer su dobili neku veliku lovu, a meni je poručila da nađem neko drugo radno mesto. Nisam dobio ni dinar! Tada sam naučio da ugovore obavezno potpisujem.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija